Web Analytics

Tema düzenleyici

Here Comes The Rain Again

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,850
TFC Yaşı
1 Yıl 7 Ay 2 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Bu parçayı çok severim TFC ailesi, sizlerle de paylaşmak istedim. Muhtemelen bilirsiniz diye düşünüyorum fakat ben de yeri bambaşkadır :) Here Comes The Rain Again sizlerle, bu tarz parçalar var ise yorum olarak belirtebilirsiniz.

Parçanın çıktığı dönem liseye gidiyordum, zaman su gibi akıyor gerçekten; kıymeti bilinmeli.

Sevdiğim bir parça. Paylaşım için teşekkür ederim hocam. Eurythmics'in parçasıdır, Hypnogaja çok başarılı coverlamıştır. Aslını da ben bırakayım buraya. :)

Konu sahibi
Ben yine de Hypnogaja tercih ederim hocam, yorumu muhteşem. Bu arada daha da eskiye gidelim. 6230 telefonumda yer alan ilk parçadır Losing My Religion :)

Ben yine de Hypnogaja tercih ederim hocam, yorumu muhteşem. Bu arada daha da eskiye gidelim. 6230 telefonumda yer alan ilk parçadır Losing My Religion :)

Ben iki versiyonu da çok severim. Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam. :) Ooo çok severim. Mükemmel bir prodüksiyon, müthiş sözler. :)

Konu sahibi
Ben iki versiyonu da çok severim. Zevkler ve renkler tartışılmaz hocam. :) Ooo çok severim. Mükemmel bir prodüksiyon, müthiş sözler. :)
Elbette öyle hocam sonsuz saygı duyarım, bu arada olmazsa olmazı paylaşayım; Where is my mind?

Hey gidi lise yıllarım. 🥹

Sevdiğim bir parça. Paylaşım için teşekkür ederim hocam. Eurythmics'in parçasıdır, Hypnogaja çok başarılı coverlamıştır. Aslını da ben bırakayım buraya. :)

Cover'ı orijinalinden iyi olan nadir eserlerdendir Hypnogaja.

Harika bir parça, nostaljisi bambaşka gerçekten. Bu tarz seviyorsanız "Sweet Dreams (Are Made of This)" da tam size göre olabilir. 😊

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri