öyle gördüm güzel bi forum açılmış katıliyim dedim bu forum harici büyük forumlarda fazlasıyla yorumum ve bilgim var eğer bilmediğiniz bişi olursa etiketleyebilirsiniz ve forum gayet güzel gibi elinize sağlık
teşekkürler umarım istediğiniz gibi forum büyür gayet güzel duruyorMerhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim.
Forum sitemizin amacı bilgi paylaşım olmasının yanında, gelirlerinin yarısını (ilerleyen zamanlarda) ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize burs vereceğiz.
Çok teşekkür ederim, sizlerin desteği sayesinde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Eksik olmayınteşekkürler umarım istediğiniz gibi forum büyür gayet güzel duruyor
hoşbulduk dediğim gibi bende yeni görüp geldim severim böyle forumlarda dolaşmayı @Tevfik hocam gayet iyi bi yönetici gibi duruyor zaten baya ilgiliSelam hocam hoş geldiniz deneyim sahibi kişilere ihtiyacı var açıkçası forumun yeni kuruldu ben de kurulduğu günlerde katıldım fakat @Tevfik hocam sağ olsun elinden geleni yapıyornerelisiniz bu arada isim nedir hocam?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.