Web Analytics

Tema düzenleyici

Hepinize merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

Shourd

TFC Üye
Tepki Skoru
5
1/3
Konu sahibi
öyle gördüm güzel bi forum açılmış katıliyim dedim bu forum harici büyük forumlarda fazlasıyla yorumum ve bilgim var eğer bilmediğiniz bişi olursa etiketleyebilirsiniz ve forum gayet güzel gibi elinize sağlık

Merhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim.

Forum sitemizin amacı bilgi paylaşım olmasının yanında, gelirlerinin yarısını (ilerleyen zamanlarda) ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize burs vereceğiz.

Selam hocam hoş geldiniz deneyim sahibi kişilere ihtiyacı var açıkçası forumun yeni kuruldu ben de kurulduğu günlerde katıldım fakat @Tevfik hocam sağ olsun elinden geleni yapıyor :) nerelisiniz bu arada isim nedir hocam?

Konu sahibi
Merhabalar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim.

Forum sitemizin amacı bilgi paylaşım olmasının yanında, gelirlerinin yarısını (ilerleyen zamanlarda) ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize burs vereceğiz.
teşekkürler umarım istediğiniz gibi forum büyür gayet güzel duruyor

teşekkürler umarım istediğiniz gibi forum büyür gayet güzel duruyor
Çok teşekkür ederim, sizlerin desteği sayesinde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Eksik olmayın :)

Konu sahibi
Selam hocam hoş geldiniz deneyim sahibi kişilere ihtiyacı var açıkçası forumun yeni kuruldu ben de kurulduğu günlerde katıldım fakat @Tevfik hocam sağ olsun elinden geleni yapıyor :) nerelisiniz bu arada isim nedir hocam?
hoşbulduk dediğim gibi bende yeni görüp geldim severim böyle forumlarda dolaşmayı @Tevfik hocam gayet iyi bi yönetici gibi duruyor zaten baya ilgili :)ben adanalıyım ismimde poyraz

Poyraz bey çok memnun oldum hoş geldiniz yeniden :) Adanaya temmuz ayında geldim kendimden geçtim, hayatımda böyle bir sıcak görmedim :) Tevfik bey gerçekten öyle yüzü burada diye demiyorum fakat her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Siteyi kurduğu günden bugüne eğer çok büyük bir aile olursak aile içinde geliri olmayan öğrenci kardeşlerimize burs çıkalım diye devamı söyler

Güzel yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

Öğrenciler ülkemizin geleceğidir ve her zaman elimden gelen desteği sağlamak istiyorum. İlerleyen zamanlarda aynı şehirde olan kardeşimle içerik üretip sosyal medyalarda (eğer benimle aynı düşüncede olursa) onunda kârını paylaşabiliriz.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri