Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi Yapay Zeka Aracını Kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 210

Hangi Yapay Zeka Aracını Kullanıyorsunuz?

• Chatgpt

Oy: 2 66.7%
  • Gemini

Oy: 0 0.0%
  • Copilot

• Assistant

• WhatsApp

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Evet Teknoloji Forum, aklımda olan birkaç yapay zeka aracını anket olarak ekleyeceğim ama sizler de düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Günümüzde yapay zeka olmadan işlerini yoluna dahi sokamayan birçok kişi var, ciddi anlamda her işini yapay zeka ile hallediyorlar.

Stabil olarak veya aklınıza düştüğü an da hangi yapay zeka aracını kullanıyorsunuz? Ben elbette chatgpt kullanıyorum, 4o plus ve turbo özellikleri oldukça güzel, tavsiye ederim.

Konu sahibi
Cevap: hiç biri. Araştırma yapmam gerekiyorsa yaparım. Hatırlamam gerekiyorsa not alır, takvim ajandama yazarım. Bu yapay zekâ çıktığından beridir Terminator filmindeki skynet, aklımdan çıkmıyor. :)
Aslında en mantıklısı düşünüldüğü zaman insanı haddinden fazla tembelliğe sürüklüyor. Bir kelime dahi yazsan direkt olarak çıkartıyor. Evet birçok kişi için bulunmaz nimet ama birçok kişi için tembellik.

Araştırmayı ve okumayı ben de çok severim. O yüzden çok nadir yapay zeka kullanırım (genel de acaba cevabı ne olacak diye kullanırım). Bu arada terminatör filmini arada açar izlerim hâlen :) Biraz önce Truman Show filmini izledim, VCD ergenlik dönemimde izlemiştim ama şimdi tekrar izleyeyim dedim. Beğendiğim filmleri aradan zaman geçtikten sonra izlemeyi seviyorum.

Konu sahibi
Alışveriş yaptığımız, güvenilir olarak nitelendirdiğimiz alışveriş siteleri dahi birçok kez sistemlerinde açık olduğunu ve tüm kişisel verilen ihlal edildiğini dile getirdi. Çok fazla dedikodu yayıldı, tüm verilerimiz satılıyor diye. Acaba gerçekten satılıyor mu? Yoksa gerçekten sızıntı mı var?

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri