Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi Sunucu Firmasını Tercih Ediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hangi Sunucu Firmasını Tercih Ediyorsunuz?

• Turhost

Oy: 2 33.3%
  • Güzel hosting

Oy: 2 33.3%
  • Netinternet

Oy: 1 16.7%
  • Türkticaret

Oy: 0 0.0%
  • Natro

• İsimtescil

• Wordpress

• Radore

Oy: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Bu konuda sizlerle kendi deneyimlerimi paylaşmak isterim. Uzun yıllardır farklı sunucu firmalarını denedikten sonra, kendi sunucu firmam Nexus Script'i kurmaya karar verdim. Burada amacım, müşteri memnuniyetine odaklanarak kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak oldu.
Deneyimlediğim kadarıyla ve aldığım duyumlardan yola çıkarak kendi firmamı kurmaya karar verdim. Henüz sunucu sektöründe yeni sayılırız, inşallah bizde bir gün aynı istikrarda ilerleyebilirsek forumlarda ve anketlerde adımızı görmekten mutluluk duyarız.😁
Henüz geliştirme aşamasındayız ve ürün çeşitliliğimizi arttırma gayreti içindeyiz.

Diğer firmalara gelecek olursak. Turhost'un sunduğu hizmet kalitesini ve Güzel Hosting'in destek ekibinin hızını gerçekten takdir ediyorum. Her iki firma ile de çalışma fırsatım oldu.

Sonuç olarak, sunucu firması seçerken ihtiyaçlarınıza, önceliklerinize ve firmanın müşterilerine ilgisine bakarak en uygun olanı tercih etmenizi öneririm. Hepinize iyi forumlar dilerim.👋

Sayın @Tevfik öncelikle hoş bulduk ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sektörde kendimizi geliştirirken herkesin yorumu bizim için çok önemli.
Çalışmalarımız tamamlandığında size mutlaka haber vereceğim.
Ayrıca, tüm aşamaları tamamladıktan sonra kabul ederseniz size hediye olarak bir sunucu hediye etmek isteriz. Böylece siz de hizmetlerimizi test edebilir ve değerli görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Tekrar teşekkürler ve iyi forumlar dilerim.:)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri