Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi Sunucu Firmasını Tercih Ediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hangi Sunucu Firmasını Tercih Ediyorsunuz?

• Turhost

Oy: 2 33.3%
  • Güzel hosting

Oy: 2 33.3%
  • Netinternet

Oy: 1 16.7%
  • Türkticaret

Oy: 0 0.0%
  • Natro

• İsimtescil

• Wordpress

• Radore

Oy: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Selamlar Teknoloji Forum kullanıcıları hangi sunucu firmasını tercih ediyorsunuz ve tercihinizin sebebi nedir?

Kendi kişisel düşüncemi söyleyecek olursam piyasada bence en iyilerinden bir tanesi turhost diyebilirim ardından da güzel hosting geliyor güzel hostingin ben desteğini çok beğeniyorum en geç yarım saat içerisinde her türlü dönüş sağlıyorlar gece/gündüz fark etmiyor. Aklıma gelenleri ankete ekliyorum tercih ettikleriniz varsa yorum olarak belirtirsiniz artık.

Konu sahibi
Vds haliyle hızlı olur peki paylaşımlı hostingleri nasıl ahmet26 tavsiye eder misin?

Konu sahibi
Lim10Ata öncelikle kullanıcı adınızı çok beğendim :) sunucu firmalarına gelecek olursam yurtdışı kaynaklı firmalar ile hiç çalışmadım fakat tavsiye ettiklerinizden birisi ile site kurulumu gerçekleştirirsem mutlaka çalışırım. Sunucu mu satıyorlar direkt yoksa hosting satışlarıda var mı?

Konu sahibi
nexus kurulum yapıldığında sizden rica etsem beni de etiketler misiniz konu altına? Ben de incelemek isterim projenizi :)

Konu sahibi
@Sercan Tabii ki, kurulum tamamlandığında sizi de etiketleyeceğim. Destek ve ilginiz için tekrardan teşekkür ederim :)
Rica ederim nexus bu konularda @Tevfik bey gerçekten büyük destek veriyor ve çevresi çok geniş. Hepsi internet sitesine sahip olduğundan teknoloji foruma birçok arkadaşı bu yüzden gelmiyor sanırım :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri