Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi Sunucu Firmasını Tercih Ediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hangi Sunucu Firmasını Tercih Ediyorsunuz?

• Turhost

Oy: 2 33.3%
  • Güzel hosting

Oy: 2 33.3%
  • Netinternet

Oy: 1 16.7%
  • Türkticaret

Oy: 0 0.0%
  • Natro

• İsimtescil

• Wordpress

• Radore

Oy: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Şu an Güzel Hosting ile çalışmaktayız. İlerleyen zamanlarda durum tam olarak neyi gösterir, hayat bizi nerelere götürür bilemeyiz. :)

Elbette Turhost firmasıda oldukça sağlam fakat ben Güzel Hosting şirketinden genel olarak memnunum. Başarılı ekipleri var.

Bir çok firmayı tecrübe ettim aralarında hız ve destek konusunda hayalhost u önerebilirim listede gayet kurumsal sağlam firmalar mevcut ama marka olanlar baya tuzlu fiyatları tabi ona görede kalite mevcut
Hayalhost daha önce R10'da duymuştum sanırım fakat kullanmadım, VDS sunucusunu kullanıyorsun bildiğim kadarı ile?

Lim10Ata açıklama çok güzel ve yerinde oldu, teşekkür ederim. Yerel firmalar arasında Turhost gerçekten çok başarılı. Muhtemelen ilerleyen yıllarda turhost içerisinde bir sanal sunucu kiralarız :)

Sn nexus öncelikle Teknoloji Forum'a hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kurmuş olduğunuz şirkette başarılar dilerim, tüm aşamaları tamamladıktan sonra ben de test etmek isterim sunucularınızı ve düşüncelerimi beyân etmek isterim.

Ben yıllardır Turhost ile çalıştım, geçmiş zamanlar bazı projelerime sponsor da oldular sağ olsunlar. Şimdi ise özel bir sunucu tanımlatıp bu şekilde devam ediyoruz Teknoloji Forum içerisinde. Sizin çalışmalarınız bittiğinde mutlaka haber verin, hem bu mutlu haberi duymaktan onur duyalım hem de test edebilme durumumuz olsun / katkımız olsun. :)

Güzel düşüncelerinizden dolayı asıl ben teşekkür ederim nexus fakat yeni açmış olduğunuz şirkette, test edip yorum yapmam için dâhi olsa emeğinizin karşılığını vermek isterim. Ne kadar uzun bir yoldan gittiğinizin farkındayım, sizi çok iyi anlıyorum :)

Teknoloji Forum'u yeni kurdum fakat insanların bu platform içerisinde özgürce / rahatça hareket edebilmeleri için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizler de aklınıza takılan veya sorulan, paylaşılan yazılar içerisinde fikir ve düşüncelerinizi paylaşmaktan lütfen çekinmeyin. :)

Şiddetle tavsiye ettiğim bir firmadır.
Tanıdık falan mı? Daha önce duydum sanki bu firmayı, eğer tanıdık ise gerekli kategoride tanıtım yapabilir :)

Tanıdığım değil abi ama hizmetlerinden yararlanıyorum. Desteklerinden hizmetten son derece memnunum. Firma benim gibi genelde forumlarda tavsiye ediyorum.
Emin ol firma senin olsa bu kadar reklamını yapmazsın, çekinirsin; acaba bir şey yazarlar mı vs. diye :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri