Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi sosyal medya platformlarını ne için kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 432

Hangi sosyal medya platformlarını kullanıyorsunuz?

• Youtube

Oy: 9 100.0%
  • Instagram

Oy: 8 88.9%
  • X (Twitter)

• Facebook

Oy: 4 44.4%
  • Telegram

Oy: 5 55.6%
  • TikTok

Oy: 1 11.1%
  • Snapchat

Oy: 0 0.0%
  • LinkedIn

Oy: 2 22.2%
  • Pinterest

Oy: 3 33.3%
  • WhatsApp

• Kullanılan toplam oy
    9

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
sosyal_medya.webp

Arkadaşlar selamlar. Hem sitemizde aktif kullanıcı yoklaması yapmak amacıyla, hem de kim neleri kullanıyor onu merak ettiğim için böyle bir anket açma gereği duydum.

Ben başlayayım. Klasik video izlemek için Youtube, reels izlemek için Instagram, sohbet için WhatsApp, Facebook zamanında açtım öyle duruyor, gündemi takip etmek için Twitter, bazen wallpaper değiştirmek için Pinterest'e bakarım. LinkedIn açmıştım zamanında fazla girmiyorum şu anda. Başka da sosyal medya hesabım yoktur.

Konu sahibi
Gündemi takip etmek için X Twitter , nasıl yapılır & film & müzik vb. için youtube , yakın çevre ile iletişimde kalmak için whatsApp kullanıyorum. Facebook ile Insta'yı kapatalı 2 yıl olmuştur. Yaygın kullanım olursa X twitter'a alternatif Mastodon kullanabilirim. Şimdiden isim hakkınızı rezerve edersenin iyi olur. Sonra üzülmeyin.

Hocam cehaletimi maruz gör, fakat Mastodon denilince benim aklıma müzik grubu geliyor. Nedir bu Mastodon?

Konu sahibi
Birilerinin tekelinde olmayan sosyal mecra olduğu iddia ediliyor. İleride göreceğiz. Profillerimizi oluşturup, şimdilik bir kenarda dursun. İleride lazım olur.

Peki, "mastodon.com.tr kayıtları moderatörler tarafından manuel olarak inceleniyor. Kaydınızı işlememizi kolaylaştırmak için kendiniz ve mastodon.com.tr sunucusundan neden hesap istediğiniz hakkında biraz bilgi verin." böyle yazıyor. Buraya bir şey yazmaya gerek var mı?

Konu sahibi
Knight Online tavsiye eder misin hocam oynayayım mı? Knight mı? Yoksa Metin2 mi? Sence hangisi daha iyi?

Bro bu yaştan sonra uğraşılacak iş değil öyle şeyler. Sen full odağını foruma ver.

Konu sahibi
Sen beni hâlen mi tanımadın kardeşim, oyunda mesajlaşma vardır illaki. Oradaki kardeşlerimize Razer Klavye & Mouse seti vereceğimizi haber etmeyelim mi? :D

Bro inan aklıma gelmedi. Ne tarz bir şeytansın sen ya? 😍

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri