Genel olarak bütün kaliteli mmorpg oyunları fena sarıyor. Uzun süre knight online oynadım, ama ondan daha fazla metin2 geçmişim var. Kişiyi zehirleyen ama bi o kadarda zevk veren bir tür. Yakında guild wars 2 ye bakmayı düşünüyorum paketleri biraz tuzlu ama değeceğini düşünüyorum.Açıkçası ben anlamıyorum, nasıl sarıyor mu oyun?
Anladım hocam o kadar vakit ayıramayabilirim, çok nadir 30-45 dakika arası counter strike 1.6 oynuyorum o kadarGenel olarak bütün kaliteli mmorpg oyunları fena sarıyor. Uzun süre knigt online oynadım, ama ondan daha fazla metin2 geçmişim var. Kişiyi zehirleyen ama bi o kadarda zevk ver bir tür. Yakında guild wars 2 ye bakmayı düşünüyorum paketleri biraz tuzlu ama değeceğini düşünüyorum.
Kesinlikle uzun mesai istiyor hocam. Vaktiniz yoksa girmeye değmez bile.Anladım hocam o kadar vakit ayıramayabilirim, çok nadir 30-45 dakika arası counter strike 1.6 oynuyorum o kadar
Zamanla olacak sadece zamanını bekle sabreden derviş, bilgisayara erecek sen merak etme@Tevfik hep senin yüzünden bu etkinliklere katılamıyorum farkında değil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.