İstediğiniz şeyin bir örneğini gösterebilir misiniz?Selamlar hocalarım elinde haber siteleri için haberlerde kullanılan manşet tasarımları PSD olarak var mı acaba?
İstediğim şeyin örneği tabi bunlar profesyonel değil fakat.İstediğiniz şeyin bir örneğini gösterebilir misiniz?
Evet ama 1 adet değil abi bunların set halinde oluyor 100 200 tane tek olsa bende yaparım 3 5 tane ama uğraşmamak için hazır set almak istedim.
Evet bu tarz mantıklı abi doğru söylüyorsun. Logo çalışması bitsin ardından canvada yaparım bu tarz tasarımlar.Naçizane tavsiyem kesinlikle Canva kullanman, hem çok basit bir arayüzü var ve dilediğin gibi dizayn edebiliyorsun.
Geçtiğimiz dönem öğrenci hesabı satın almıştım ve cidden çok memnun kaldım, muhtemelen sende de vardır diye tahmin ediyorum. Arama yerine manşet yazdığında senin tarzına göre tasarımların olduğunu düşünüyorum (tarzını az çok biliyorum)
Ben de örnek olarak manşet yapayım dedim. Çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor Teknoloji Forum'da
Ekli dosyayı görüntüle 71
Senin logo çalışmalarını ayrıca seviyorum, biliyorsunEvet bu tarz mantıklı abi doğru söylüyorsun. Logo çalışması bitsin ardından canvada yaparım bu tarz tasarımlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.