Web Analytics

Tema düzenleyici

Gemini Nasıl Bir Yapay Zekadır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
Her yapay zekanın farklı algoritmaları var. Chatgpt 4o Plus kullanan arkadaşlarım çok memnun olduğunu dile getiriyorlar fakat ücretsizler arasında Gemini, Claude, Copilot gibi yapay zekaların oldukça etkili sonuçlar verdiğini söylüyor.

Yapay zeka elbette olağanüstü fakat ben kullanıcıların yorumlarına daha çok değer veriyorum. Örneğin bir bilgisayar, klavye veya televizyon satın alacağım. Bunu yapay zekaya sormak yerine forum sitesine açıp, ürünleri kullanan forum üyelerinden gerekli tüm bilgiyi almak bana daha mantıklı geliyor.

Attilas yapay zeka gününüz soru-cevap / forum sitelerini bitirdi diyorlar, bunu geçmişte facebook içinde söylemişlerdi.

Bilinçli kullanıcılar genelde kullanıcı deneyimine önem veriyor ve bunada forumlardan erişiyorlar. Bir kod düzeltmem gerekiyor, hata alıyorum. Yapay zeka sadece teknik olarak yol gösteriyor, detaya inmiyor. Hatayı araştırdığım zaman forum sitelerinde adamlar 4-5 farklı yol gösteriyor. :)

Düşüncelerine sonsuz saygı duyuyorum fakat yapay zeka çok daha ciddi sorunlar doğurabilir. Bunu söylememin sebebi ise şu an tüm robotlara yapay zeka entegre ediliyor.

Bunun en büyük örneği japon bilim adamınının robotu “devamlı bana emir vermenden sıkıldım” demesi. Olay sadece video, metin, görsellik vs. değil hocam :) çok daha farklı durumlarda kullanıyorlar/kullanacaklar.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri