Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Gassal Dizisi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Merhaba değerli TFC ailesi, ilk çıktığı gün tesadüf denk geldi tabii platformunda ben de izleyeyim dedim. Ahmet Kural'ın mizacına uygun olmadığını düşünebilirsiniz fakat ben beğenmiştim. Ardından sosyal medyada büyük bir popülerlik kazandı, ben direkt soğumaya başladım diziden.

Maalesef böyle kötü bir huyum var, beğendiğim bir dizi/film veya şarkı fazla popüler olduğu zaman soğuyorum. Bunun sebebi aslında oldukça basit (saçma sapan editler), en basit örneği beğenerek dinlediğim oldschool parçalar. Fenomenin birisi paylaşıyor ve ardı arkası kesilmiyor, ardından kafalarını tas kafa yapan tiktok kullanıcıları editler yapıyor ben de soğuyorum.

Instagram ve X içerisinde ne kadar sayfa varsa hepsi paylaşmış videolarını, müziklerini. Elbette bu yapım firması ve ekip kadrosu için oldukça güzel. Fakat benim pek hoşuma gitmiyor saçma sapan video düzenlemeleri. Yarın 2 gün sonra atarlı giderli videolarada eklerler repliklerini, o zaman direkt olarak mide spazmı geçiririz.

Peki sizler Gassal dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? İzleyen oldu mu? Veya izlemeyi düşünen?

Gassal-dizisi.jpg

İnstagramda çok gördüm. Sizce başlamalı mıyım?
Dizi çok donuk ilerliyor, sıradan bir yaşamı gösteriyor. İçerisinde ekstra müzikler, gerilim, içerisinde beklenildiği gibi sansasyonel olaylar yok. Ben durgun dizileri / filmleri severim. Örneğin Nuri Bilge Ceylan filmleri, seviyorum 3 saat köy izlemeyi :D

Dizi çok donuk ilerliyor, sıradan bir yaşamı gösteriyor. İçerisinde ekstra müzikler, gerilim, içerisinde beklenildiği gibi sansasyonel olaylar yok. Ben durgun dizileri / filmleri severim. Örneğin Nuri Bilge Ceylan filmleri, seviyorum 3 saat köy izlemeyi :D
Bi ara bakarım gassala.

Türk yapımlarına bakmamaya devam ediyorum ben. Hiç işim olmaz. 🤣🤣 Çok nadir komedi dizisi izlerim. İşler güçler, Leyla ike Mecnun gibi. Başka da Türk bir şey bilmem.

Türk yapımlarına bakmamaya devam ediyorum ben. Hiç işim olmaz. 🤣🤣 Çok nadir komedi dizisi izlerim. İşler güçler, Leyla ike Mecnun gibi. Başka da Türk bir şey bilmem.
Ben de Türk yapımlarından absürt komedileri izliyorum, dijitale düşenler özellikle sevmiyorum maalesef.

Tadımızı kaçırdı ya :) Hassas olan zaten izlemesin.

Instagramda falan çok görüyorum, ama nedense beni hiç içine çekmiyor.

Instagramda falan çok görüyorum, ama nedense beni hiç içine çekmiyor.

Böyle dizilerin çok fazla reels ve shortslarına maruz kaldığımız için insanın izleyesi gelmiyor. Mesela Prens dizisini çok merak ediyorum ama o kadar çok videosu denk geliyor ki inan izlemek istemiyorum artık.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri