Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Gaming notebook soğutucu

buggy23

TFC Kullanıcısı
TFC Puanı
1
Merhaba. Yeni bir Gaming soğutucu ihtiyacım var, tabii fiyat performans olması önceliğim. Bir arkadaş şu önerisi ile aşağıda ki ürünü inceliyorum ama karasız kaldım. Daha önce kullandığım bildiğim bir marka değil sorun yaratır mı artı ve eksi yönleri ne olur? Ürünü nette en ucuz 799TL startteknoloji de buldum. buradan daha önce alışveriş yapmıştım sorun yaşamadım ama firma ile görüştüğümde ürün ile ilgili kullanım deneyimleri olmadığını iletip teknik detayları konusunda bilgilendirme yaptılar. Kullanan bilen duyan var mıdır? ürün linkini aşağıda paylaşıyorum.
Classone GT100 Gaming Laptop Sogutucu 2200RPM Rgb Işıklı , LED Display Notebook soğutucu stand

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hepsiburada link önerim bu cihaz olacak çünkü 1 fan yerine bu cihazda 8 fan var çok daha iyi soğutacaktır.

kaç rpm acaba bu açıklamada yazmıyor?
2200rpm olduğuna eminim bu tür cihazlarda ortalama 2200rpm fan kullanılır ancak daha da emin olmak isterseniz bu cihazı da öneririm : Hepsiburada link bu cihazda daha az fan var ama 2500-2800rpm arası çalışıyorlar bu da güzel soğutur.

Ben yine bilindik markaların tercih edilmesinden yanayım. Attığım listeye bakabilirsiniz. @Melih Hocamın bahsettiği markayı duydum ama yakınımda kullanan biri olmadığı için bir şey diyemem, yorumlara bakıp ona göre davranabilirsiniz.
hocam yakın bir arkadaşım kullanıyor ve çok iyi soğuttuğunu söylemişti o yüzden o öneride bulundum tabii bütçe artarsa bilindik markalar daha iyi olacaktır o da doğru

Karar verdin mi hocam ne alıyorsun şimdi?

Konuyu Kimler Okuyor

Geri