Web Analytics

Tema düzenleyici

Gaming Laptop önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Falcon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 514
abow özellikleri ne laptopun sorması ayıp :)
ASUS ASUS X571G Ci5-9300H, 8GB, 512GB SSD, GTX 1050-4GB, 15.6"FHD, X571GD-AL143 olarak geçiyor fakat ben yükseltme yaptım cihaz içerisinde :)

Konu sahibi
Cevap veren herkese teşekkürler. Bütçeyi 45 in biraz üstüne çekip victus 16 aldım. Merak edenler için özellikleri:
RTX 4060 120 w
32 gb ddr5 ram
Ryzen 7 7840HS
1 tb m2 ssd
%100 sGRB
165 Hz
16.1 inç
Not: Alalı 4 gün oldu farklı türde oyunlarda denedim gerçekten fps ve ısınması çok iyi. Hiç bir oyunda 75 derece üstü görmedim.

HP Victus 16‑s1010nt gibi Ryzen 7 + RTX 4060 kombinasyonu, yaklaşık “iyi watt’lı GPU + daha güçlü ekran” dengesi sağlayabilir. Eğer bu modelde panel (%NTSC, parlaklık, IPS) yeterli çıkarsa, senin için en uygun tercih olabilir. İdeal = tam 90 W ve üzerinde GPU + kaliteli ekran şartlarını biraz gevşeterek alacağın bir model ile uzun süre idare edebilirsin. Ama tavsiyem, taksitli almadan önce GPU watt, ekran panel detaylarını satıcıdan teyit etmen; ve en uygun ihtiyaç kredisi ile taksidin toplam maliyetini mutlaka hesaplaman.

30-45 k arasına f/p laptop arıyorum.
Kullanım amacım genel olarak uzun yıllar kullanabileceğim ve donma kasma yapmadan oyun oynayabileceğim şekildedir.
Not 1:Ürünü hepsiburada'dan vade farksız taksitle alacağım için önerinizi hepsiburadada olan laptoplardan yapınız lütfen.
Not2: Lütfen önereceğiniz laptopun ekran kartı watt değeri 90 nın altında olmasın ayrıca ekranı %45 NTSC olan saçma öneriler yapmayın. O kadar para verip de öyle bi ekrana bakmak istemiyorum...
TEŞEKKÜRLER ...
Senin için 30-45 bin TL bütçe aralığında, uzun yıllar boyunca oyun oynama ve donma/ kasma yaşamadan kullanma hedefiyle aldığın bir laptoptadikkat etmen gereken şeyler var.

Birincisi; ekran kartının watt değeri 90 W’ın altında olmamalı; çünkü düşük watt’lı kartlar yük altında performans düşüşü yaşayabilir. Diğeri, ekran panelinin renk kalitesi yüksek olmalı—örneğin %45 NTSC gibi düşük oranlı paneller tatmin edici olmayabilir, renk doğruluğu ve görüntü kalitesi için daha iyisi aranmalı. En sonuncusu da satın almayı düşündüğün ürünün satıcısı olarak araştırma yapan mantıklı çünkü vade farksız taksit kampanyaları zaman zaman sunuluyor. Ödeme konusunda sıkıntı yaşarsan da anında kredi veren bankalar hakkında küçük bi araştırma yap. taksit ve kampanya seçenekleri sunan bankaların promosyonlarını iyi incele.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri