Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Gaming Laptop önerisi

Falcon

TFC Kullanıcısı
Puan 3
Çözüm 0
@Falcon
30-45 k arasına f/p laptop arıyorum.
Kullanım amacım genel olarak uzun yıllar kullanabileceğim ve donma kasma yapmadan oyun oynayabileceğim şekildedir.
Not 1:Ürünü hepsiburada'dan vade farksız taksitle alacağım için önerinizi hepsiburadada olan laptoplardan yapınız lütfen.
Not2: Lütfen önereceğiniz laptopun ekran kartı watt değeri 90 nın altında olmasın ayrıca ekranı %45 NTSC olan saçma öneriler yapmayın. O kadar para verip de öyle bi ekrana bakmak istemiyorum...
TEŞEKKÜRLER ...

Marka olarak bir takıntınız var mı? Ayrıca SSD boyut tercihiniz nedir?

30-45k arası güçlü bir gaming laptop için Hepsiburada'dan MSI, ASUS veya Lenovo'nun RTX 3060 ve üzeri ekran kartlarına sahip modellerine göz atabilirsin. Bu bütçeyle 90W üzeri ekran kartı ve iyi renk desteği sunan seçenekler mevcut.

Acer Nitro 5 I7-12650H 32 GB 1 TB SSD RTX 4060-8 GB 15.6'' 165 Hz IPS Freedos NH.QM0EY.00B+325

Bu nasıl hocam? Ekran kartı 4060 ama 140 watt ve rami ddr5

bende bunu önerebilirim hem butçe dostu hemde kullanımı guzel bende var gayet memnunumda ısınma problemide yok

bende bunu önerebilirim hem butçe dostu hemde kullanımı guzel bende var gayet memnunumda ısınma problemide yok

Merak ettim hocam, fiyat yazmıyor. Fiyatı nedir bu dizüstü bilgisayarın ve hangi işlemleri yapıyorsunuz?

Merak ettim hocam, fiyat yazmıyor. Fiyatı nedir bu dizüstü bilgisayarın ve hangi işlemleri yapıyorsunuz?
30 ile 40 arası değişiyor ben 31000 almıştım :)
Tarihinde
01.12.2023 17:34

30 ile 40 arası değişiyor ben 31000 almıştım :)
Tarihinde
01.12.2023 17:34
Anladım hocam ben de 4.000 lira civarına almıştım laptop'u bir tık üst modeline baktım 63 bin lira olmuş, şok oldum. Geçen gün bilgisayarı temizlettiğim arkadaş söylemişti bana sakın satma, bir daha yerine koyamazsın bu modeller çok sağlam demişti.

Elimizde olan her şeyin kıymetini bilmemiz lazım hocam :)

Anladım hocam ben de 4.000 lira civarına almıştım laptop'u bir tık üst modeline baktım 63 bin lira olmuş, şok oldum. Geçen gün bilgisayarı temizlettiğim arkadaş söylemişti bana sakın satma, bir daha yerine koyamazsın bu modeller çok sağlam demişti.

Elimizde olan her şeyin kıymetini bilmemiz lazım hocam :)

40.000 olmasın oo ?? :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri