Web Analytics

Tema düzenleyici

FreshRSS hosting ve kurulum önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 401
Can ve Celil etiketleyeyim fikirleri olduklarını düşünüyorum. Bu arada sunucuyu ben Türkiye’den taşıyacağım.

Kaç gündür arıyorum. Bir sürü çözüm buldum. En uygun çözüm buydu ve kurulum noktalarında altyapım olmadığı için ücretli yaptırmak istedim. Çok para isteyenler de oldu, minimal ücret isteyenler de oldu. Fakat hepsi farklı kafalardaydı ve kafamı karıştırdılar. Sırf kendim halledeyim diye parayı kendim vereyim, kendim tecrübe edeyim, deneme yanılma kurulum yapayım, yapılandırayım diye de düşünmüyorum değil. Çok mu dehşet bir kurulum istiyor anlamadım :(
Etiketlediğim adamlar işinin ehli sağlam adamlar inşallah yardımcı olurlar🙏🏻 bilgisayarda olsaydım bakardım enine boyuna ama şu an spor salonuna doğru gidiyorum.

Attilas naçizane tavsiyem eğer hosting alacaksan kesinlikle hostinger'den al. Benim bir projem orada ve çok memnunum. Hatta günü geldiğinde Teknoloji Forumu oraya taşıyacağım. Çok güzel çalışıyor sistemleri. Bu arada üye olmak istersen benim referansım ile kayıt olabilirsin: https://hostinger.com.tr?REFERRALCODE=QJLTEVFIKVR7

Alsam bile kendi başıma yapabilecek miyim bilmiyorum.
Şimdi xmpp ile lokal olarak birşeyler yapıyorum ilk etapda...
İhtiyaç hasıl olunca tekrar bakalım. Senin refli linkinden yaparız o vakit gelince.
Kedilere mama gitsin :)
Kediler candır :) eğer yaparsan haberimiz olsun yine elimizden geleni yapmaya çalışırız.

Hostingerden cidden çok memnun kaldım. Ben bisiklet hastasıyımdır, yol/yarış bisikleti pedallarım çok uzun zamandır. O nedenle bu sitemi sadece hobi amaçlı açtım. Ve bisiklet sözlük sitem hostinger içerisinde barınıyor. Sözlüğün ve bloğun hızına bakabilirsin, kontrol edebilirsin :)

Vallahi Güzel Hosting'den o kadar şikayetçiyim normal de ama gidip müşteriye yine güzel hosting üzerinden paket aldım :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri