Web Analytics

Tema düzenleyici

Forum İçin Tavsiyelerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Masar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
Postbit olayı aklımda aklımda, oraya çok güzel şeyler düşünüyorum. Sadece hayalimdeki yazılımcıya ulaşmam lazım :D
İnşallah hayali deki yazılımcı Türk değildir 😀 Gavura iş yaptırınca daha mutlu olduğum zamanı hatırlıyorum.

Aslında footer alanına eklenebilir ama profil mesajları sanırım kapalıydı, genel de backlink kasıyorlar kardeşim öyle durumlarda. Adam bir daha giriş dahi yapmıyor siteye.

Türkler arasında da çok sağlam yazılımcılar var fakat müsaitlik durumlarını pek yakalayamıyoruz :)
Özellikle r10'dan aşırı uzak duruyorum. Aylık cirosu 2 milyon da olsa, en iyisi de olsa...

Ben kullanıyorum hocam açıkçası R10'u 11 yıldır, her ikimizde forum sitesiyiz bünyesinde gerçekten sağlam adamlar var. Aslında ben hiçbir forum sitesinin TFC içerisinde karalanmasını istemem. Ve adamların araçları gerçekten güzel, muhtemelen ben de birkaç araç ekleyeceğim Teknoloji Forum sitemize :)
Yönetim çöp, üzgünüm. Bir daha yazmam tabii ki. Onlara olan saygımdan değil, size olan saygımdan. Yazılımcı seçme noktasında belirttim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri