Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, fitness ile ilgilenen kullanıcılar var mı aramızda? Düzenli olarak 6 aydır gidiyorum ve doğal olarak büyümeye çalışıyorum. Boyum 1.87 ve kilom 95 şu an. Küre girmiyorum, girmeyeceğim bu yüzden supplementler ve yararlı karbonhidratlar + protein ağırlıklı besleniyorum.
İlk fitness salonuna merdiven altı spor salonu ile başlamıştım. Yağ tenekeleri içerisinde genelde çimento oluyordu ve ağırlıklar saf dökümdü
2005 yılında yaşadığım şehirde lüks diyebileceğim spor salonları maalesef yoktu ve bizlerde "gaz veriyorlar nasıl olsa diyerek arada tokatlandığımız" spor salonlarına gidiyorduk. Bir dönem o kadar sert tokat atmaya başlıyorlardı ki "hadi sen bu ağırlığı kaldırırsın" diye bağırıyorlardı çılgınlar gibi.
Selami diye bir arkadaşıma dönüp dedim ki, bence biz burada dayak yiyoruz da neyse dedim
tabii o dönemki gelişimim efsaneydi. Lise zamanlarım, vücudumda muhteşem derecede testo seviyesi var ve gelişime aşırı elverişli.
Ardından Spor AŞ. kuruldu ve her yere muhteşem salonlar açmaya başladılar. Askere gitmeden önce 6 ay spor aş. salonuna gittim, askerden sonra geldim evin yanına da açmışlardı oraya yazıldım. Askerden sonra bir şey oldu ve spordan soğumuştum. Bir yıl üyelik alıyordum toplamda bir hafta gitmiyordum, gereksiz bir disiplinsizlik vardı ben de. Ardından bisiklet sporu ile tanışmıştım, daha sonra bisiklet + fitness yapmaya başladım. Haftanın 4 günü fitness 3 günü bisiklet antrenmanı yapıyordum.
Tabii o dönemler bomba gibiydim, yine uzun süre fitness'a ara verdim. Şimdi ise tam gaz yeğenimle beraber gidiyorum. Çok büyük ağırlıklar değil ama şu an 45 - 45 dambılda üst göğüs giriyoruz
yeğenimde eski boksör bu arada Türkiye ikinciliği var 
Bakalım devam edersem kendimdeki gelişmeleri burada paylaşacağım sizlerle
İlk fitness salonuna merdiven altı spor salonu ile başlamıştım. Yağ tenekeleri içerisinde genelde çimento oluyordu ve ağırlıklar saf dökümdü
Selami diye bir arkadaşıma dönüp dedim ki, bence biz burada dayak yiyoruz da neyse dedim
Ardından Spor AŞ. kuruldu ve her yere muhteşem salonlar açmaya başladılar. Askere gitmeden önce 6 ay spor aş. salonuna gittim, askerden sonra geldim evin yanına da açmışlardı oraya yazıldım. Askerden sonra bir şey oldu ve spordan soğumuştum. Bir yıl üyelik alıyordum toplamda bir hafta gitmiyordum, gereksiz bir disiplinsizlik vardı ben de. Ardından bisiklet sporu ile tanışmıştım, daha sonra bisiklet + fitness yapmaya başladım. Haftanın 4 günü fitness 3 günü bisiklet antrenmanı yapıyordum.
Tabii o dönemler bomba gibiydim, yine uzun süre fitness'a ara verdim. Şimdi ise tam gaz yeğenimle beraber gidiyorum. Çok büyük ağırlıklar değil ama şu an 45 - 45 dambılda üst göğüs giriyoruz
Bakalım devam edersem kendimdeki gelişmeleri burada paylaşacağım sizlerle