Web Analytics

Tema düzenleyici

Fitness ile İlgilenen Kullanıcılarımız Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 122
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, fitness ile ilgilenen kullanıcılar var mı aramızda? Düzenli olarak 6 aydır gidiyorum ve doğal olarak büyümeye çalışıyorum. Boyum 1.87 ve kilom 95 şu an. Küre girmiyorum, girmeyeceğim bu yüzden supplementler ve yararlı karbonhidratlar + protein ağırlıklı besleniyorum.

İlk fitness salonuna merdiven altı spor salonu ile başlamıştım. Yağ tenekeleri içerisinde genelde çimento oluyordu ve ağırlıklar saf dökümdü :) 2005 yılında yaşadığım şehirde lüks diyebileceğim spor salonları maalesef yoktu ve bizlerde "gaz veriyorlar nasıl olsa diyerek arada tokatlandığımız" spor salonlarına gidiyorduk. Bir dönem o kadar sert tokat atmaya başlıyorlardı ki "hadi sen bu ağırlığı kaldırırsın" diye bağırıyorlardı çılgınlar gibi.

Selami diye bir arkadaşıma dönüp dedim ki, bence biz burada dayak yiyoruz da neyse dedim :D tabii o dönemki gelişimim efsaneydi. Lise zamanlarım, vücudumda muhteşem derecede testo seviyesi var ve gelişime aşırı elverişli.

Ardından Spor AŞ. kuruldu ve her yere muhteşem salonlar açmaya başladılar. Askere gitmeden önce 6 ay spor aş. salonuna gittim, askerden sonra geldim evin yanına da açmışlardı oraya yazıldım. Askerden sonra bir şey oldu ve spordan soğumuştum. Bir yıl üyelik alıyordum toplamda bir hafta gitmiyordum, gereksiz bir disiplinsizlik vardı ben de. Ardından bisiklet sporu ile tanışmıştım, daha sonra bisiklet + fitness yapmaya başladım. Haftanın 4 günü fitness 3 günü bisiklet antrenmanı yapıyordum.

Tabii o dönemler bomba gibiydim, yine uzun süre fitness'a ara verdim. Şimdi ise tam gaz yeğenimle beraber gidiyorum. Çok büyük ağırlıklar değil ama şu an 45 - 45 dambılda üst göğüs giriyoruz :) yeğenimde eski boksör bu arada Türkiye ikinciliği var :)

Bakalım devam edersem kendimdeki gelişmeleri burada paylaşacağım sizlerle :)

Konu sahibi
Yapıyorum hocam dambılla 100 kilo 100 kilo çalışıyorum varsa rakip çıksın karşıma
ektomorf_5f2ff12a57ec9.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri