Finansal Hayatın Burada | Findeks
Türkiye'nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile kurulan Kredi Kayıt Bürosu, Findeks'i sunar.
www.findeks.com
Neden vermesin ki? Vermemesi için bir sebep yok sanırımbize de verir mi
Merak ettim ben de bakacağımOrtalamanın üzerindeymişim
E699 - Bilgi güvenliğinizi sağlayabilmek için tek kullanımlık şifre (OTP) gönderimi gerçekleştirilemedi. Detaylı bilgi almak için 444 45 52 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.
Ben iletişim kuramadım hocam, telefon numaralarını atıyorum çalmadan kapanıyor.Notların neye tekabül ettiği ve nasıl arttırılacağını da konuda girsek ya da farklı bir konuda çok güzel olur be...Eski telefonum kayıtlı ve findeks ile mi iletişim kurmak gerekiyor sıfırlamak, değiştirmek için.
Bana vermez kesin benim notlarım bir ara kartın ekstresini ayarlayamadığım için çöptü hala çöptürNeden vermesin ki? Vermemesi için bir sebep yok sanırım
Neyse, bir ara ararım. Şimdi motivem yok.Ben iletişim kuramadım hocam, telefon numaralarını atıyorum çalmadan kapanıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.