Web Analytics

Tema düzenleyici

Feedbro - RSS Feed Reader Web tarayıcı uzantısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Metinolmetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 137
Hâlâ kullananlar var mıdır bilmiyorum ama web sayfaları feed olarak takip etmeyi sevenlerdenseniz, bir web tarayıcısı eklentisi, uzantısı olan Feedbro - RSS Feed Reader'i tavsiye edebilirim. Eğer feed olarak destek veriliyorsa, haber portallarını, forumları yer imlerine eklemek yerine FEED olarak takip etmeyi, anlık gelişmelerden haberdar olmak için fazla zahmet çekmeye gerek yoktur.

Feedbro - RSS Feed Reader, her web tarayıcı için uzantı olarak kurulabilmektedir. Feedbro - RSS Feed Reader'a eklediğiniz feed'leri *.opml olarak yedekleyebilir, *.opml dosyasından yedeğini tekrar geri yükleyebilirsiniz.
Mozilla Firefox
Google Chrome
20-) 2024.Aralık.23.Pazartesi.16.25.10.webp

21-) 2024.Aralık.23.Pazartesi.16.40.06.webp

22-) 2024.Aralık.23.Pazartesi.16.42.29.webp

Konu sahibi
Bir ara bakardım. Büyük kolaylık ama çoğu site kısıtlı bilgi veriyor.
Bir web sitesinde RSS FEED özelliği yoksa, çok büyük eksikliktir. Bana göre RSS FEED yoksa takip de yoktur. O' web sayfasına yok hükmünde davranırım. Öte yandan.. E-Posta, Web tarayıcısı bildirimleri ile takip etmek de bir seçenekir ancak, etkinlik değerleri sıklaşmaya başladığı andan itibaren bir süre sonra kontrolden çıkabiliyor, bazı web sayfaları için bildirimleri açtığınızda ise bildirim mekanizması yolunun istismar edilmeye müsait bir şey olduğunu farkına varacaksınız. Buna binaen neyi takip ettiğiniz anlamsız hale geliyor, odaklandığınız bir şeyde dikkatiniz dahılabiliyor. İşte bu yüzden RSS Feed iyidir, ekran görüntüsünden de anlaşılabileceği üzere bildirim göstergesi başımın yanında her zaman yeri vardır. :)
26-) 2024.Aralık.24.Salı.01.09.11.webp

Freshrss kurdum.

Benim sürekli kullandığım birşey tabii ki.
Eklentisi var mı bakmadım. Fakat APİ ile uygulamalar sayesinde kullanıyorum. Bahsetmiş olduğunuz özelliklerin aynısı ve daha fazlası da mevcuttur. Eklentiler de buna dahil. Kendi sunucuma kurdum. Tabii ki ayrıca 6-7 uygulama daha var kurduğum.

Screenshot_2024-12-25-19-55-44-207_com.android.chrome.webp

Konu sahibi
Freshrss çok uzun iş, herkesin yiyeceği bir nane olmadığı açıktır. Feedbro'nun iki eksiği var. O'nlar da farklı cihazlarda oturum açınca senkronize olmayışı, en son yapılan değişiklikleri *.opml yedeğini g-drive'a yüklüyorum. Yeni cihazda veya farklı bir cihazda oturum açtığımda yedek *.opml dosyasını el yordamıyla senkronize ediyorum. Bir de Mobil uygulaması yok. Feedbro'nun firefox mobil tarayıcısı üzerinde çalışan sürümü vardı eskiden. Şimdi o'na bir çözüm bulmak gerekiyor. Reklamsız android uygulaması olması, *.opml yedeği uyumlu olması aradığım özellikler. İnterneti daha çok PC ağırlıklı kullandığım için şimdilik işin mobil tarafını göz ardı ediyorum.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri