Web Analytics

Tema düzenleyici

Farklı Bir MOBA, Valve'nin Yeni Oyunu - Deadlock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theCrawLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 230

theCrawLe

TFC Üye
Tepki Skoru
71
1/3
Konu sahibi
Deadlock, Valve Corporation tarafından Windows için geliştirilen, üçüncü şahıs bir kahraman nişancı ve MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) türünü birleştiren hibrit bir video oyunudur. Dizelpunk bir kentsel fantezi ortamında geçmektedir. Resmi olarak duyurulmamış ve henüz onaylanmış bir çıkış tarihi olmamasına rağmen, oyun Ağustos 2024'e kadar aylarca kapalı betada kaldı ve beta erişimi olan oyuncular arkadaşlarını da davet edebiliyor. Valve'ın oyunun detaylarını gizli tutma talebine rağmen, 90'dan fazla oyun sızıntısı meydana geldi, bunlar arasında sosyal medyada yayınlanan oyun videoları ve The Verge adlı teknoloji sitesinin tam bir ön incelemesi de yer aldı; bu inceleme sonucunda yazar oyundan men edildi. Ağustos 2024 itibariyle, oyunun eşzamanlı oyuncu sayısı 54.000'in üzerindeydi.

Oyunu oynayabilmek için şuan davet edilmeniz gerekiyor. Oyun davet edildikten 2-3- saat sonra hediye olarak oyun tarafınıza geliyor. İndirip oynayabiliyorsunuz. Ben aktif olarak oynuyorum oynamak isteyenleri davet edebilirim. Oyun hakkında fikir edinmeniz için aşağıya videosunu bırakıyorum ve gerçekten bağımlılık yapıyor bunun garantisini verebilirim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri