Web Analytics

Tema düzenleyici

Facebook toplu mesaj silme işlemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Neo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

Neo

TFC Üye
Tepki Skoru
25
Üyelik Yaşı
9 Ay 25 Gün
1/3
Konu sahibi
Herkese selamlar facebook hesabımda toplu mesaj silme işlemi gerçekleştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Biraz araştırdım chrome eklentisi yükleyip silebilirsiniz diyor hiçbir işe yaramıyor eklenti. Alternatif olarak bir öneriniz var mı bu konuda?

Bildiğim kadarı ile böyle bir özellik yok, bir dönemler bana çok yazıyorlardı facebook üzerinden çareyi facebook uygulamasını silmekte bulmuştum. Profil fotoğrafımı kaldırdım, ona rağmen mesaj atıp ekliyorlardı. Facebook çok garip bir sosyal medya.

Herkese selamlar facebook hesabımda toplu mesaj silme işlemi gerçekleştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Biraz araştırdım chrome eklentisi yükleyip silebilirsiniz diyor hiçbir işe yaramıyor eklenti. Alternatif olarak bir öneriniz var mı bu konuda?

Facebook'ta ne yazık ki toplu mesaj silme olayı yok. Farklı farklı uygulamalara ya da eklentilere de fazla güvenmem ben. Boş olduğun bir vakit teker teker silmek en mantıklısı olur.

Ben direk Facebook'u sildim :)
Fake hesapla devam. O da gruplara falan girmek ve bilgi amaçlı lazım oluyor. Silme eklentisi vardı önceleri biliyorum, kullanmıştım da. Fakat artık orası garip kişilere hizmet ediyor gibi. Geliştiricisi elbet vardır. Sağlam araştırmak lazım. Birde ücretli falandır. Hangi eklentiyle denediğinizi yazar mısınız?

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri