Web Analytics

Tema düzenleyici

Ev için hangi ses sistemini tercih etmek gerekir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McFly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 380
Benim evimde kullandığım Samsung HW-C450/TK Soundbar. 4 bin liraya 50'inç Samsung televizyon aldığımda yanında hediye vermişlerdi :)

En iyi ses sitemi kulaklıktır. 🤣
Ben de öyle zannediyordum ama Sony ev sinema sistemini kaçırdım 4 ayaklı hoparlör, 1 soundbar ve 1 Subwoofer vardı. Sinema cidden yanında halt etmiş :D

Memnun musunuz hocam? Ben de bakıyorum evdeki tv için malumunuz artık ekstra bir şeye gerek kalmadan evdeki akıllı TV'ler sinema deneyimi sunuyor.
Bayağı memnunum, maşallah diyeyimde nazar değmesin uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ne televizyonda ne ses sisteminde :)

Maşallah hocam aman. :D Bende de Philips 65" ambilight var, sesi aslında yeterli düzeyde ama özellikle film izlemeyi çok seviyorum tv'de. Ses sistemi ile sinema deneyimi yakalamak istiyorum o sebeple sordum. Önümüzdeki aylarda bir ses sistemi almayı düşünüyorum bakalım nasipse.
Bir dönem grundig markasında promotör olarak çalışıyordum, bayağı oldu gerçi. Grundig satamıyordum, Sony markasında kimse yoktu canım sıkılıyor Sony satıyordum :)

Sony'nin lenslerini çok sevsem de diğer ürünleri konusunda pek bilgi sahibi değilim ama özellikle akıllı telefonlar için ürettikleri lensler inanılmaz hoşuma gidiyor hocam ya.
Lensler konusunda hemfikirim. Zaten panelide Dünya'da bildiğim kadarı ile 2 şirket üretiyor; LG ve Samsung

Televizyonlar konusunda da bildiğim birçok şeyi unuttum açıkçası, teknoloji her geçen gün yenileniyor ve kendimi çok boşlamışım :)

Tabii önceliğim Antalya'ya taşınmak ilk hedefim Antalya, CEO kardeşim uzun zamandır bekliyor :)

Serdar beyi X'de şimdi takip etmeye başladım hocam çok teşekkür ederim tavsiye için.

Antalya gerçekten öyle, bir de ben sıcak havaları seviyorum :)

Mutlaka göz atacağım hocam, hiç şüpheniz olmasın :) Kaliteli olan tüm paylaşımları takip etmeye özen gösteriyorum.

Sıcak hava gerçekten muhteşem oluyor, fakat nemli olacak bana. Hatta ne kadar nem olursa o kadar nefes alabilmem sağlam oluyor. Ben de alerji var, kuru sıcak ile birleştiği zaman çok daha fazla nefes almam güçleniyor. Fakat Antalya - Mersin gibi şehirlere gittiğimde aşırı rahatlıyorum :)

Nemli hava alerjen konusunda dediğiniz gibi yardımcı olur mutlaka. Kuru havalar alerjisi olmayan insan için bile gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Kışın çatlayan vücut, yazın kuruyan vücut kuru havalar bu yönden büyük dezavantaj.
Maalesef Kayseri'de de işte oldukça kuru havalar mevcut. :)

Antalya güzel yer hem 16-17 yıldır çok sevdiğim değer verdiğim kardeşimde orada, sağ olsun her zaman diyor çık gel diye ama ailevi sebeplerden dolayı kıpırdıyamıyorum :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri