Benim evimde kullandığım Samsung HW-C450/TK Soundbar. 4 bin liraya 50'inç Samsung televizyon aldığımda yanında hediye vermişlerdi 
Ben de öyle zannediyordum ama Sony ev sinema sistemini kaçırdım 4 ayaklı hoparlör, 1 soundbar ve 1 Subwoofer vardı. Sinema cidden yanında halt etmişEn iyi ses sitemi kulaklıktır.![]()
Bayağı memnunum, maşallah diyeyimde nazar değmesin uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ne televizyonda ne ses sistemindeMemnun musunuz hocam? Ben de bakıyorum evdeki tv için malumunuz artık ekstra bir şeye gerek kalmadan evdeki akıllı TV'ler sinema deneyimi sunuyor.
Bir dönem grundig markasında promotör olarak çalışıyordum, bayağı oldu gerçi. Grundig satamıyordum, Sony markasında kimse yoktu canım sıkılıyor Sony satıyordumMaşallah hocam aman.Bende de Philips 65" ambilight var, sesi aslında yeterli düzeyde ama özellikle film izlemeyi çok seviyorum tv'de. Ses sistemi ile sinema deneyimi yakalamak istiyorum o sebeple sordum. Önümüzdeki aylarda bir ses sistemi almayı düşünüyorum bakalım nasipse.
Lensler konusunda hemfikirim. Zaten panelide Dünya'da bildiğim kadarı ile 2 şirket üretiyor; LG ve SamsungSony'nin lenslerini çok sevsem de diğer ürünleri konusunda pek bilgi sahibi değilim ama özellikle akıllı telefonlar için ürettikleri lensler inanılmaz hoşuma gidiyor hocam ya.
Maalesef Kayseri'de de işte oldukça kuru havalar mevcut.Nemli hava alerjen konusunda dediğiniz gibi yardımcı olur mutlaka. Kuru havalar alerjisi olmayan insan için bile gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Kışın çatlayan vücut, yazın kuruyan vücut kuru havalar bu yönden büyük dezavantaj.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.