Web Analytics

Tema düzenleyici

Rehber En İyi Video İndirme Siteleri Listesi 2025

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theCrawLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 605
Mis gibi programlar varken böyle ne olduğu belirsiz sitelere girmek ku*mar gibi geliyor. He sorabilirsin "uygulamadan çok mu eminsin?" Diye. Hayır değilim. Ama daha pratik geliyor. 🤣
Aslında linkleme yapılan site oldukça güvenilir ve sağlam, sahibini tanıyorum :D Bkz. theCrawLe

1.siteyi güvenle kullanabilirsiniz. Kendimin olduğu için söylemiyorum. Çok yakında virüs taramasından geçirip indirme yapacak şekilde geliştireceğiz. Fakat ek olarak virüs indirtme veya reklamlara boğma gibi bir düşüncemiz olmadı veya olmayacak 😀😀
Bu arada haberin yok ama siteyi ben kullanıyorum, güzel sonuçlar veriyor; hiçbir şekilde takılma yaratmıyor.

Haberim var canlı olarak takip ediyorum Hiti analystic üzerinden Kayseride 1 nokta yanıp sönüyor 😀 Bu arada günlük kullanıcı sayısı giderek artıyor iyileşme var.
Başarılarının devamını dilerim Hamdi, en iyilerini hak ediyorsun.

Teşekkür ederim abi, sende aynı şekilde umarım iyi yerlere geliriz ve Birgün bu postlara alıntı yapıp geçmişi yadederiz 😀
Süper olur, o günlerde gelecek. Sana naçizane tavsiyem; ilerleyen zamanlarda (site tuttuğunda) direkt uygulamalarını yaptır. Samsung gibi cihazlardan girenlere Google Play, iPhone gibi cihazlardan girenlere direkt Apple Store çıksın indir diye.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri