Web Analytics

Tema düzenleyici

Elektrikli Araç Bataryalarının Dayanıklılığı Hakkında Gerçekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
%13 oranından %1 seviyesine inmek bir yılda gerçekten muhteşem, çok ciddi bir sayı bu aslında. Elektrikli arabalar konusunda çok fazla endişeli davranan insanda var, ömrüm yetene kadar benzinli arabaya binerim diyenler çok var çevremde. Sebebi nedir bu önyargının dediğimde ise "sevmiyorum" diye çok akıl dolu bir kelim ediyorlar :)

Kreathex bu denli bir açıklama çok daha mantıklı ve tatmin edici oldu. Ben de benzinli arabayı tercih ederim, bir akrabam tüplü arabaya binecek kadar henüz çıldırmadım derdi. LPG'li araçlar maalesef bazen çok tehlikeli hale gelebilir, kaza esnasında arkadan darbe aldıklarında birçok araç direkt yanıyor.

Ekonomik özgürlüğüm yerinde olsaydı sanırım BMW iX 1 alırdım :)

Bir BMW kullanıcı olarak tercihimi Mercedes veya Volvo'dan yana kullanmayı tercih ederim :)

LPG'li araçlar tamamen diken üstünde gitmek gibi bir şey. Aracı senin çok düzgün kullanıyor olman yetmiyor maalesef. Trafikte o kadar bilinçsiz kullanım varken bile bile lades olmak gibi bir şey.

Dedikleri gibi "LPG'li arabaya binecek kadar henüz çıldırmadım" :)
Trafikte maalesef çok fazla bilinçsiz şoför var. Ve arabayı sürmeyi bilen herkes en iyi şoför benim diye bir iddada bulunuyor.

Çocuk yaşlarımda televizyonda bir adam çıkmıştı karşıma (video o an yeni mi eski mi hatırlamıyorum fakat kullandığı söz çok doğruydu) ve şunu söylemişti "ben trafikte herkesi kör ve sağır olarak düşünürüm." yıllar geçtikte bu sözün ne kadar değerli olduğunu anladım. Araç kullanırken bu sözü hatırlıyorum, olabildiğince dikkatli davranıyorum.

Bu sözü söyleyen abimiz hayatı boyunca hiç kaza yapmıyor ve uzun yol otobüs şoförüydü :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri