Web Analytics

Tema düzenleyici

Düşecek Domain: evladim.com - Markalık ve Projelik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 175
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,840
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, bugün sizlere düşecek bir domainden bahsetmek istiyorum. Domain yaşı 2, düşeceğini ise whois çekerek anladım (tamamen tesadüf) şu an -74 sayıyor domain. Satın almak istiyenler kaçırmasın derim, projelendirme konusunda çok iyi yerlere gelebilir.

Birçok kişi çocukları ile, yani evlatları ile ilgili bilgiyi internet sitelerinden alıyor. Evladım domaini marka değeri taşıyor diye düşünüyorum. DA PA değerlerine bakmadım, BTK domain sorgulamasıda yapmadım; siz yaparsanız konuya yazabilirsiniz. :)

Domain: evladim.com

e-bebek falan varken, özellikle bebek gibi sıkıntılı bir konuda daha fazla güvenilir bir site kurmak zor gibi olur ya.

Konu sahibi
e-bebek falan varken, özellikle bebek gibi sıkıntılı bir konuda daha fazla güvenilir bir site kurmak zor gibi olur ya.
Aslında doğru söylüyorsun fakat bir dönem fitkadin - com alan adını kurmuştum, piyasayı araştırayım dedim (evlat, çoluk çocuk, kadın, anne vs.) dünya kadar popüler siteler var görür görmez ben de çok şaşırdım :)

Hatta flarum altyapısına (soru cevap sitesi) 10 saniye içerisinde 6-7 soru soruyorlardı, aşırı aktif siteler var :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri