Ben şu an 1 milyon dolara fitim.100 milyon dolarda az para değil ha.
Ben şu an 1 milyon dolara fitim.
100 milyon dolar versek sana? Diye bir sohbet çevirsem mi?Diğerlerine bakınca (Milyar Dolar'lar) 100 Milyon çok az geliyor be.
100 milyon dolar versek sana? Diye bir sohbet çevirsem mi?
Adam yine de Bartından vazgeçmiyor valla helal olsun Bu arada Bartından birkaç fotoğraf çeker misin inan hiç gitmedim göreyim, foruma yüklersen süper olur1 Bartın'da 2 İstanbul'da ev alırım. Bizdeki arabayı da satıp 2 araba alırım. Gerisi bankadan faiz...
Adam yine de Bartından vazgeçmiyor valla helal olsun Bu arada Bartından birkaç fotoğraf çeker misin inan hiç gitmedim göreyim, foruma yüklersen süper olur
O zaman İstanbul'a neden hevesleniyorsun? Evleri kiraya vermek için mi?Para gider diye evden çıkmıyorum ben, sen bana resim diyorsun. Dışarı çıktığımda çekerim bir kaç güzel yer.
Sessiz sakin bir yer işte mis gibi. Trafik yok, keşmekeş yok, hava kirliliği o kadar fazla değil.
O zaman İstanbul'a neden hevesleniyorsun? Evleri kiraya vermek için mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.