Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Donald Trump'in kabinesinde, en az servete sahip olan kişi Dr. Mehmet Öz oldu.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Donald Trump'ın kabinesinde bulunan insanların net varlıkları ortaya çıkmaya başladı. En dikkat çeken kişi ise 100 milyon $ ile Mehmet Öz oldu.

1000037047.jpg

1000037048.jpg

Diğerlerine bakınca (Milyar Dolar'lar) 100 Milyon çok az geliyor be. :D

1 Bartın'da 2 İstanbul'da ev alırım. Bizdeki arabayı da satıp 2 araba alırım. Gerisi bankadan faiz... :D
Adam yine de Bartından vazgeçmiyor valla helal olsun :D Bu arada Bartından birkaç fotoğraf çeker misin inan hiç gitmedim göreyim, foruma yüklersen süper olur :)

Adam yine de Bartından vazgeçmiyor valla helal olsun :D Bu arada Bartından birkaç fotoğraf çeker misin inan hiç gitmedim göreyim, foruma yüklersen süper olur :)

Para gider diye evden çıkmıyorum ben, sen bana resim diyorsun. :D:D Dışarı çıktığımda çekerim bir kaç güzel yer.

Sessiz sakin bir yer işte mis gibi. Trafik yok, keşmekeş yok, hava kirliliği o kadar fazla değil.

Para gider diye evden çıkmıyorum ben, sen bana resim diyorsun. :D:D Dışarı çıktığımda çekerim bir kaç güzel yer.

Sessiz sakin bir yer işte mis gibi. Trafik yok, keşmekeş yok, hava kirliliği o kadar fazla değil.
O zaman İstanbul'a neden hevesleniyorsun? Evleri kiraya vermek için mi? :D

O zaman İstanbul'a neden hevesleniyorsun? Evleri kiraya vermek için mi? :D

Annem İstanbul'u çok sever. Orada da ev olsun abi hastalığı falan var Allah korusun. Bartın'da her şeye bakmıyor doktorlar.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri