O alan adının yanlış hatırlamıyorsam onedio link çıkışı vardı, onedio bayağı güçlü bir site biliyorsun. Sırf başka siteye dahi yönlendirme yapılsa taş gibi olurHiç yabancı gelmiyor olabilir.![]()
Evet biliyorum burayı, sanırım Ahmet kurmuştu Discourse altyapısını? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?Ek olarak, www.bokvarsendegel.com (İçinde forum kurulu)
Bende de semrush yok bu aralar ama aşağıdaki sonucu çıkartıyor free kullanımda.Evet, destek almıştım.
Evet destek almıştım. Bu arada alan adının backlink durumuna bir bakma şansın var mı? bende semrush vb hiç olmadı merak ediyorum.
Benim üçü arasında en çok hoşuma giden kampanya net oldu. Bu ismi değerlendir derim.Eklenen Alan Adları
karagozhacivat.org
ferah.net
kumpanya.net
Süper bir alan adı (domain) benim naçizane fikrim xx.xxx liraya gider. Archive içerisinde 2004 yılında kayıt olduğu görülüyor.kumpanya.net az önce aldım daha.
Piyasada bir nabız yokla istersen? Aktüel ürünler için muhteşem isim.Keşke öyle satılsa, ben x.xxx'e de razıyım aslında
Ben o kategoriye dahi el atardım bu domainleKampanya ayrı Kumpanya ayrı.. Karıştırma bence hocam![]()
Elimde domain kalmadı ki, hangisiyle takas yapayımDüşünürsen takas vb yaparız
Elimde cycling.com.tr ve bisiklet sözlük var, bisiklet sözlük duruyor öyle onunla planlarım varÖzelden yazabilirsin, proje vb de olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.