Web Analytics

Tema düzenleyici

Domain değerlendirme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ClickMark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
Yapay zeka konusuna katılıyorum, eskiden forumlarda kopyala-yapıştır mantığı vardı ve herkes faydalı olduğunu söylerdi. Ardından Google hepsini dibe çekti yaptığı bir güncelleme ile. Eğer üzerinde düzenleme olacaksa güzel makaleler çıkar.

Yemek tariflerinden ziyâde, eğer google maps olmasaydı adres/yol tarifi muhteşem uyardı diyecektim. Daha önce yapıldı mı bilmiyorum fakat ben daha önce görmedim, örneğin "x alışveriş sitesinden alışveriş nasıl yapılır?" bunu tarif edebilirsin. Günümüzde hâlen alışveriş sitelerinden ürün alamayan binlerce insan var.

Bu yapay zeka önümüze taş koyacak :D

Ama işte tutup gel de çay/kahve ısmarlayayım demez, bunu forumdaki adam yapar :D

Bu arada aklında projeler var ise buraya yaz hocam ben domain araştırayım. Aynı şekilde eQuaL sana da diyorum, domain sorgulamasını severim :)

youtube üzerinde fantasik kitapların içeriklerini özet çıkararak yapay zeka ile seslendirip yayınlama düşüncem var
Aslında bu şekilde tutma olasılığı çok daha fazla. Ben amatör olarak Capcut ile yaptım aşağıdaki videoyu, eminim daha güzel işler çıkartırsın.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri