Web Analytics

Tema düzenleyici

Discord'un erişim engeli kaldırıldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nisanur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 597
Açılması taraftarı değilim. Sebebi ise şu panelci veletler, eğer o veletler ifşa olup yakalanacaksa elbette açılsın diğer türlü saçma sapan insan doluyor.
Paneller telegramda da instagramda da dolaşıyordu, hemde alenen.
Bizim elimizde olan bir platform olsaydı icabına uygun şekilde bakılır mıydı acaba? Ben dağınık olmasını değil de sesli özelliklerini seviyorum. İçeride soru sorup dümdüz almak hiç hoşuam gitmiyor mesela. Ama bir amaç uğruna etkileşim için mükemmel bir icat! Modere edilebilmesi, botların oluşturulabilmesi, benim için kebab konulardır. Çok saçma sapan olmadığı sürece herkesin kendini tanıması ve korumasını daha doğru buluyorum. Direkt ülkeye kapanması gibi şeyler mantıksız benim açımdan.

Paneller telegramda da instagramda da dolaşıyordu, hemde alenen.
Bizim elimizde olan bir platform olsaydı icabına uygun şekilde bakılır mıydı acaba? Ben dağınık olmasını değil de sesli özelliklerini seviyorum. İçeride soru sorup dümdüz almak hiç hoşuam gitmiyor mesela. Ama bir amaç uğruna etkileşim için mükemmel bir icat! Modere edilebilmesi, botların oluşturulabilmesi, benim için kebab konulardır. Çok saçma sapan olmadığı sürece herkesin kendini tanıması ve korumasını daha doğru buluyorum. Direkt ülkeye kapanması gibi şeyler mantıksız benim açımdan.
Aslında bu konuda haklısınız hocam maalesef o karaktersizler her yerde. Bu kadar ağır konuşmamın sebebi ise X'de gördüğüm haberlerden kaynaklanıyor. Otelde ve depremde hayatını kaybedenlerin yakınları ile alay ediyorlardı bayağı geriliyordum. O veletlerin direkt yeri orası diye düşünüyordum.

Aslında bu konuda haklısınız hocam maalesef o karaktersizler her yerde. Bu kadar ağır konuşmamın sebebi ise X'de gördüğüm haberlerden kaynaklanıyor. Otelde ve depremde hayatını kaybedenlerin yakınları ile alay ediyorlardı bayağı geriliyordum. O veletlerin direkt yeri orası diye düşünüyordum.
Herkes heryerde organize olabilir. Gel gelelim, bu gruplar fonlanmış da olabilir. Erkin Koray doğru dedi; en büyük hainler bu ülkede ve gariptir adı Mehmet, Türk bunlar diyor!

Şu an discord açılmış sanırım ben telefondan vpn olmadan girebiliyorum deneyen var mı?

Hayır, açılmadı bende de. Birileri çok sağlam dalga geçiyor ve tahminlerimi yazmakla ilgilenmiyorum 😒

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri