Web Analytics

Tema düzenleyici

Discord açılacak mı? Abdulkadir Uraloğlu'dan açıklamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 603
Sayın Bakanım, platformu kapatmak yerine direkt olarak şahıslara ceza verilmesi daha mantıklı değil mi?

X'de Dünya kadar hakaret/küfür ve tehdit dönüyor ama kapanmıyor. Direkt olarak şikayette bulunuyorsun. Daha önce ben de şikayette bulundum fakat IP adresine ulaşılmadığından dolayı takipsizlik aldı dava.

IP olayına nasıl ulaşılmadı ya? Benimkine küt diye ulaştılar. :D
Bana gelen takipsizlik kararında bu belirtildi. Anonim bir hesap olduğundan dolayı ulaşılamıyormuş.

Anonim bir hesap açıp VPN ile girdiğim zaman herkese hakaret, küfür veya tehditlerde bulunursam benimki de mi bulunmayacak dedim. O şikayete ve siber suçların arayışına göre değişirmiş. Bana çok tuhaf geldi.

O neymiş öyle ya? Ben de açayım o zaman. 1 davam var Nisan'da mahkemeye çıkacağım. Belki VPN'le açınca bulamazlar beni :D
Benimkiler sadece soru idi, bilmiyorum. Küfür, hakaret ve tehdit gibi eylemler bana ters. Ben sevmiyorum o tarz şeyleri ama ne hikmetse bazı çok atarlı arkadaşlar internet üzerinden devamlı saygısızlık yapma peşinde oluyorlar.

Birşey çıkmaz 😂 Rahat ol. Tehditlere gelme. Onlar hep sıkıştırma taktikleri.
Aslında hakaretler dahi göreceli, adam öküz diyor ceza alıyor. Aslan deseydi taktir edilirdi. Sonuç olarak ikiside hayvan. Öküzün aslında etinden de yararlanılıyor. Şimdi olacak sağlam bir mangal yapacaksın, etler hafif yanmış olacak. Diyet beni çok sarsıyor. :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri