Web Analytics

Tema düzenleyici

Discord açılacak mı? Abdulkadir Uraloğlu'dan açıklamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 603
Bana gelen takipsizlik kararında bu belirtildi. Anonim bir hesap olduğundan dolayı ulaşılamıyormuş.

Anonim bir hesap açıp VPN ile girdiğim zaman herkese hakaret, küfür veya tehditlerde bulunursam benimki de mi bulunmayacak dedim. O şikayete ve siber suçların arayışına göre değişirmiş. Bana çok tuhaf geldi.
VPN kimseyi korumaz ki normalde? Olayın büyüklüğüne göre bütün VPN firmaları tıpış tıpış çok da güzel gizlilik sözleşmesiymis bilmem ne dinlemeksizin bütün bilgileri paylaşır. VPN firmasının vaadettigi; okuduğumuz o hakkında kısmındaki her bilgi geçersiz sayılır.

Ülkeye ya da dokunulmazlığı olan bir üste, önemli, resmi değerlere bulaşmadıkları sürece kimseye birşey olduğu yok!

Tayyip Erdoğan'ın bile (1992'li) çocuğa kaybettiği davayı biliyorum. Çocuk da sadece bisiklet tamirciliği yapıyordu.

Şimdi gazetenin birinde köşe yazarı ve ayrıca da muhabirlik yapıyor. Ülkede garip bir uyumsuzluk söz konusudur.

Bir ara dilerseniz Cimer şikayet rehberi yapabilir misiniz? Hatta belki gönüllü olarak şikayet hattı gibi bir kategori oluşturup Cimere toplu şikayet edilecek şekilde organize olabiliriz forumca.
Facebook'u o' yüzden iptal ettim. Şikâyetçi olduklarımın arasından 3 kişi radara takıldı, uzlaştırmadan aradılar geri çevirdim. Mahkeme görüldü, mahkum oldular. Tehdit/hakaret'ten ilk suçları olduğu için hükmün açıklaması geri bırakıldı erteleme aldılar. 5 yıl boyunca uslu uslu otururlar artık. Facebook'ta haber portallarını takip ediyor. Bazı siyasi haber içeriklerine tepki çeken yazılar yorumlar yapıyordum. Adamlarda tartışma kültürü yok ki, kendi gibi düşünmeyenlere tehdit hakaret içerikli iletileri döşeyi veriyorlar. Ben de o içeriklerin ekran görüntülerini alıp, Cimer üzerinden şikâyet ediyor, 15 - 20 gün sonra polis merkezinden çağrılıyorum. İfademi imzalıyorum. şahıs tespit olması durumunda, ettiğinin yanına kâr kalmayacağını uzun yoldan anlamış oluyorlardı. Bir ara benim adrese tebligatlar sıra oluyordu. :)

Ulan aynı şey benim başıma geldi. Ben de 5 sene uslu uslu oturacağım herhalde. Ama ben resmen öküzün birisine öküz dedim, herif 50k istedi benden. Açmadım bende uzlaştırmanın telefonlarını ondan sonra. 50k'nın neresinde uzlaşayım? Bakalım inşallah takipsizlik falan olur da kurtulurum şu stresten.
Birşey çıkmaz 😂 Rahat ol. Tehditlere gelme. Onlar hep sıkıştırma taktikleri.

Aslında hakaretler dahi göreceli, adam öküz diyor ceza alıyor. Aslan deseydi taktir edilirdi. Sonuç olarak ikiside hayvan. Öküzün aslında etinden de yararlanılıyor. Şimdi olacak sağlam bir mangal yapacaksın, etler hafif yanmış olacak. Diyet beni çok sarsıyor. :D
Böyle bir bitirişe şöyle bir bitiriş; tabii ki hayvan kesmeyelim marketten alalım (!) Manalı 🤣

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri