Web Analytics

Tema düzenleyici

Discord açılacak mı? Abdulkadir Uraloğlu'dan açıklamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 603
Discord her türlü istismara açık bir mecradır. Yöneticileri de hiç iplemediğine göre, yapacak bir şey yok. YASAKLANACAK. Ama Türkiye şartlarında yasakçı zihniyetinin eli coştu mu gençlerimizi koruyacağız ayağına her şeyi yasaklamak isteyebilirler.

IP olayına nasıl ulaşılmadı ya? Benimkine küt diye ulaştılar. :D
Facebook'u o' yüzden iptal ettim. Şikâyetçi olduklarımın arasından 3 kişi radara takıldı, uzlaştırmadan aradılar geri çevirdim. Mahkeme görüldü, mahkum oldular. Tehdit/hakaret'ten ilk suçları olduğu için hükmün açıklaması geri bırakıldı erteleme aldılar. 5 yıl boyunca uslu uslu otururlar artık. Facebook'ta haber portallarını takip ediyor. Bazı siyasi haber içeriklerine tepki çeken yazılar yorumlar yapıyordum. Adamlarda tartışma kültürü yok ki, kendi gibi düşünmeyenlere tehdit hakaret içerikli iletileri döşeyi veriyorlar. Ben de o içeriklerin ekran görüntülerini alıp, Cimer üzerinden şikâyet ediyor, 15 - 20 gün sonra polis merkezinden çağrılıyorum. İfademi imzalıyorum. şahıs tespit olması durumunda, ettiğinin yanına kâr kalmayacağını uzun yoldan anlamış oluyorlardı. Bir ara benim adrese tebligatlar sıra oluyordu. :)

Şimdi aklıma geldi, bir bayram günü A haberi fetettim. "Metin Aluntaş, bize yandaş yalaka demiş..." Soyadımı bile doğru telafuz edemiyor yalaka.. :)
Attığım twitti nasıl da çarptırıyor. Esas Twit içeriği: "Yandaş yalaka medya mensubu anlatır, Ak koyunlar izler." diye paylaşmıştım. Attığım twiti çarptırarak, beni aktrollere hedef haline getiriyor. Siyasal iklim değişir, kitabın ortasından konuşan yöneticiler gelir, bu yandaş yalaka mensubu da kaçak delik arayacak. Bu görüntüyü nasıl kaydettin diyenler olabilir. Yeni aldığım USB'den çalışan TBS 5980 CI uydu DVB kartına PC'de uygulama deniyordum. TV kanallarını Time Shift açık zap'larken o' sırada bu yalaka, A baberde haber sunuyor, "ver mehteri" diyor. Ben de verdim mehteri :) Sonrasında da 15 Temmuz 2016 darbesi oldu.

Savcılığa verseydin keşke. "Ben ifade özgürlüğümü kullandım fakat bu şahıs benim yazdığım bilgileri çarptırarak halkı bana karşı kin ve nefrete sürükledi, bunlar da halkın bana attığı mesajlar" gibilerinden. Her türlü kazanırdın.
Yapmak gerekiyordu aslında...

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri