Teşekkürler hoş buldum, hayırlı olsun
Temennimiz, emek verilen platformların kapanmamasıHoş geldiniz umarım burası kalıcı olur bayağı hoşuma gidiyor platform
Hoş buldum Sercan, teşekkürlerHoş geldin Chen umarım güzel vakit geçirirsin burada![]()
Teknolojinin gerisinde kaldık, varlığımla katkı sağlamayı amaçlıyorum :dMerhaba Chen ,
TeknolojiForum sitemizin açılışına gösterdiğin destek için içtenlikle teşekkür ederiz. Bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşarak topluluğumuzun daha da güçlenmesine katkıda bulunacağına hiç şüphem yok. Senin gibi değerli bir üyenin aramızda olması, bizim için büyük bir onur.
Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.
Merhaba, hoş buldum.Merhaba Hoşgeldin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.