Web Analytics

Tema düzenleyici

Bu habere başlık uyduramadım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 275

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,144
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Bazı ebeveynler evlatlarına hayatta toz konduramıyorlar. Arkadaşın 65’inç tv panelini patlatıyor arkadaşının çocuğu (6 yaşlarında) savunmaları, enerjisini böyle atıyor amcası; çok zeki aslında.

Çocuğa dur demeyi kimse bilmiyor, herkesin çocuğu ainstein ve muhteşem işler çıkartıyor. Özgüvenini kırın demiyorum hiçbir anne-babaya fakat şımarıklık bambaşka boyut. Çocuk ile ilgilenmek gerek, anlamak gerek ve yeri geldiğinde kızmak gerek (otorite sağlamalı anne-baba).

Konu sahibi
Bazı ebeveynler evlatlarına hayatta toz konduramıyorlar. Arkadaşın 65’inç tv panelini patlatıyor arkadaşının çocuğu (6 yaşlarında) savunmaları, enerjisini böyle atıyor amcası; çok zeki aslında.

Çocuğa dur demeyi kimse bilmiyor, herkesin çocuğu ainstein ve muhteşem işler çıkartıyor. Özgüvenini kırın demiyorum hiçbir anne-babaya fakat şımarıklık bambaşka boyut. Çocuk ile ilgilenmek gerek, anlamak gerek ve yeri geldiğinde kızmak gerek (otorite sağlamalı anne-baba).

Ulan biz zamanında örtüyü bozduk diye dayak yerdik. O neymiş, panel patlatan çocuk mu olur? 🤣

Konu sahibi
Ayrıca anne-baba olmak için belirli testlere girilmesi gerekiyor. Herkes ebeveyn olmamalı.

Blackpill, darktriad emirleri...Yeni nesil bu caniliği çok havalı buluyor neden diye sormuyorum. İncel gruplar çok fazla ve Reddit takımı bunu aşırı kamçılıyor. Kimse takip ettiği felsefe (safsata) her neyse ne olduğunu bile bilmiyor. Türkçe kaynak, blog veya sorumluluk anlamında paylaşım bile yapmadığından sadece belli kesimler ülkeyi temsil ediyor gibi görülüyor. Instagram'da bile herkes ilişki koçu, uzmanı, how to become bilmem ne diye sosyolojik sıkıntılı gönderi ve reeller örüntü sarmalı, takım çantası durumunda. Birşeyler çok kolay gerçekleşiyorsa birşeyler çok zor gerçekleşmiş ya da hiç gerçekleşmemiştir. Hepsinin temelinde sevgisizlik olduğuna inanıyorum.

Blackpill, darktriad emirleri...Yeni nesil bu caniliği çok havalı buluyor neden diye sormuyorum. İncel gruplar çok fazla ve Reddit takımı bunu aşırı kamçılıyor. Kimse takip ettiği felsefe (safsata) her neyse ne olduğunu bile bilmiyor. Türkçe kaynak, blog veya sorumluluk anlamında paylaşım bile yapmadığından sadece belli kesimler ülkeyi temsil ediyor gibi görülüyor. Instagram'da bile herkes ilişki koçu, uzmanı, how to become bilmem ne diye sosyolojik sıkıntılı gönderi ve reeller örüntü sarmalı, takım çantası durumunda. Birşeyler çok kolay gerçekleşiyorsa birşeyler çok zor gerçekleşmiş ya da hiç gerçekleşmemiştir. Hepsinin temelinde sevgisizlik olduğuna inanıyorum.
Blackpill ve darktriad fiziksel görünüm emirleridir. Canilik ile bir alakası yok. Dış görünüşü havalı bulurlar.

Blackpill ve darktriad fiziksel görünüm emirleridir. Canilik ile bir alakası yok. Dış görünüşü havalı bulurlar.
Doğru, düzeltme için teşekkürler. İncel toplulukları ile ilgili gelişmeleri izledik ve okuduk, bunda da hemfikiriz. Blackpill, darktriad gibi topluluklar da incel toplulukların alt dalları olduğuna istinaden, körü körüne değil de içten, sinsice İsrail gibi bir devlete yardım ve yataklık etmek gibi bir örnekle de direkt sebep olunuyorsa da inanılmaz etkili olduğunu, aynı mantık kurulabileceğini düşünüyorum. Bu tür felsefelerle kişilerin kendisini çaresiz hissetmesi, toplumsal birçok zımbırtıya sebep olması, şiddet ve suçla paralel olması, berbat düşüncelere yönleniyor olmaları, kendilerini yalnızlaştırıp, öfkelerini biriktirmelerini, davranışlarının da hergün kötü yönde güncellenmesini neye bağlayalım? Mahmutabi'den başlayarak, kendini bilmek ve geliştirmek amacıyla felsefeyi takip eden birçok insan, bu en önemli toksik alt kategoriyi kafalarından atmak için çaba harcıyor. Düzeltmeyi yaptıktan sonra da inşallah söylemek istediğimi ifade edebilmişimdir.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri