Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Boks yapmak istiyorum daha önce yapan var mı?

Sercan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 63
Çözüm 2
@Sercan
Selamlar, daha önce boks ile ilgilenen var mı? Zayıflamam gerekiyor ve biraz araştırma yaptım en iyi kardiyoyu boksla yapabilirmişim. Kendimi savunmakta istiyorum, bildiğiniz üzere çok fazla maganda var dışarıda neyin nereden ve nasıl geleceği hiç belli olmuyor :)

Tavsiye ederim. Ama dövüşmek için öğrenme. Senin de dediğin gibi kendini savunmak için öğreneceksen öğren. Ayrıca evet çok sağlam kondisyon gerekiyor boks için. Kilona göre bir program belirleyebilirler.

Tavsiye ederim. Ama dövüşmek için öğrenme. Senin de dediğin gibi kendini savunmak için öğreneceksen öğren. Ayrıca evet çok sağlam kondisyon gerekiyor boks için. Kilona göre bir program belirleyebilirler.
Elbette hocam amacım kavga çıkartmak vs. değil. Kendimi ve sevdiğim insanları savunayım bana yeter. Bu haftaiçi gidip güzel bir salona yazılmak istiyorum. Hocanında çok büyük önemi var sanırım?

1-2 ay gittim. Deliler gibi kondisyon yaptırdığı doğru, sanki birkaç sene yapsan üst insana dönüşeceksin gibi hissettiriyor.

Fizik yapın buna elverişli mi ? Daha önce bu tarz bir spor dalında idman veya antrenman yaptın mı ?

Fizik yapın buna elverişli mi ? Daha önce bu tarz bir spor dalında idman veya antrenman yaptın mı ?
Maaalesef çok fazla spor geçmişim yok :( yürüyüş yapmayı çok severim...

Daha önce yapıp yapmaması önemli değil. Zaten sıfırdan başlayacağı için ona göre bir program belirlerler.

Maaalesef çok fazla spor geçmişim yok :( yürüyüş yapmayı çok severim...

Spor geçmişinin olması ya da olmaması fark etmiyor. Bazı insanlar sırf kondisyon kazanmak için boks kursuna yazılıyor. @Graveworm hocamın dediği gibi fark etmez, sen yeterki başla. Hocalar senin durumuna göre hareket ederler zaten.

Selamlar, daha önce boks ile ilgilenen var mı? Zayıflamam gerekiyor ve biraz araştırma yaptım en iyi kardiyoyu boksla yapabilirmişim. Kendimi savunmakta istiyorum, bildiğiniz üzere çok fazla maganda var dışarıda neyin nereden ve nasıl geleceği hiç belli olmuyor :)
Evet.. ben daha önce ilgilendim. :)
17-) 2025.Şubat.11.Salı.20.17.24.png

Evet.. sene 1991: bu oyun eğlence salonuna gelmişti, millet sıraya girdi. :)
Sayın hocam siz benden büyüksünüz bayağı :) atari salonlarını az çok bilirim ama siz 1991 yılında kaç yaşındaydınız acaba? :)

1991 yaş: 18 Gençik zamanları.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri