Web Analytics

Tema düzenleyici

Bjk Sözlük Domaini (Alan Adını) Hediye Ediyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 194
Durum
Kilitli Konu!
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,839
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, bugün ihaleden kalan iptal ettim alan adını (domaini) hediye edeceğim.

Teknoloji Forum içerisinde 10 mesajı olan ilk kullanıcı "ben istiyorum" yazdığı an o kişiye devir edeceğim.

Domainin barındığı firma Türk Ticaret, herhangi bir banı yok yinede kontrol ediniz.

Beşiktaş taraflarına özel sözlük sitesi harika gider.

bjksozluk-com.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi
Konu sahibi
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, bugün ihaleden kalan bjksozluk.com alan adını (domaini) hediye edeceğim.

Teknoloji Forum içerisinde 10 mesajı olan ilk kullanıcı "ben istiyorum" yazdığı an o kişiye devir edeceğim.

Domainin barındığı firma Türk Ticaret, herhangi bir banı yok yinede kontrol ediniz.

Beşiktaş taraflarına özel sözlük sitesi harika gider.

Ekli dosyayı görüntüle 610
Sosyal medyayla uğraşacağımı bilsem alıp kullanırdım ama sosyal medyayı aktif kullanmıyorum. Gerçekten iyi bi alan adı çünkü.

Konu sahibi
Sosyal medyayla uğraşacağımı bilsem alıp kullanırdım ama sosyal medyayı aktif kullanmıyorum. Gerçekten iyi bi alan adı çünkü.
İhtiyaç olur ve isteyen olmazsa devir ederim domaini, yeniden konuya yazmanız yeterlidir.

On numara isim ihtiyacı olan ben kurarım diyen kaçırmasın kurduktan sonrada minikte olsa teknoloji foruma destek çıksın :)

Konu sahibi
Herhangi bir talep olmadığından dolayı iptal ediyorum.

Durum
Kilitli Konu!
Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri