Trafikte kimseyle tartışılmaz he diyip geçmek lazım.
Biri ana avrat gidince öyle olmuyor Nisa hanımcım.
Trafikte kimseyle tartışılmaz he diyip geçmek lazım.
Aynen öyle ki sövmesine de gerek yok; adamın yapmak istediğini çok iyi anlamıyor olsak yine sorun yok.Biri ana avrat gidince öyle olmuyor Nisa hanımcım.![]()
He he, tabi tabi.. arsız, güçlü olunca; haklı, suçlu olur. Sen alttan almaya devam ederken, adam zeytinyağı gibi üste çıksın. Sabrında bir sınırı vardır, o' da bir yere kadar.Trafikte kimseyle tartışılmaz he diyip geçmek lazım.
Niye üstüme oynanıyor anlamadımCanınızı yolda bulduysanız siz tartışmaya devam edin ne diyim.
Ben ateşledim.İlk dislike'ımı da sizden aldım.![]()
Ülkeyi kutuplaştırma politikası güden yöneticiler sağ olsun. Ellerinden geleni artlarına koymuyorlar. Sonuç: VATANDAŞ'a kadar iner.Birisi aynayı kırar diğeri insanı, toplum olarak gelişmekte zorluk çekiyoruz gardaşlar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.