Web Analytics

Tema düzenleyici

Bir sürücü, aynasını kıran kuryeyi aracıyla ezdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 642
Şu durum karşısında sağlam bir ceza alması gerekiyor fakat bir anlık öfkeyle insan her şeyi yapıyor.

Motosiklet sürenler devamlı saygı duyulmadığından söz ediyorlar ama çok ciddi anlamda zarar veriyorlar. Geçtiğimiz günlerde voleybol maçından gelirken makas atıyor kuryeler, dışarısı buz gibi, yerler kar dolu. Dedim hangi akla hizmet yapıyorlar bunu?

Sosyal medyada çok popüler hâle geldi bu ayna kırma olayı.

Valla burada caddeler çok dar. Eğer birisi aynamı kırarsa direkt polisi arayıp çevre dükkanlardan kamera kaydını alırım, bunları yapmadan önce de plakasını alıp binlerce tl tazminat davası açarım. Umrumda olmaz. Tartışmamak için tek şerit yolda heriflere yol veriyorum zaten. Hele biri bir laf etsin de vizörünü eline vermiyor muyum bak. :D
Adam bilgisayarın parasını çıkartmak için trafik kurallarına uyuyor :D

Bilader sen de o sabır yok boşa polyannacılık yapma burada :D

Olm ne yapayım. Dayak atıp davalık mı olayım? Bu devirde adam akıllı deli kanlı mı kaldı? :D En son çare artık saldırırım, ya da tenhada kıstırırım. :D:D
Hah bana gerçek yüzünü göster böyle :D

İşin esprisi bir yana hiçbir zaman trafikte birisi ile uğraşmayacaksın, gerek yok. Karşı tarafın kaybedecekleri yoktur ama benim kaybedeceğim insanlar var, o yüzden gerek yok.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri