Web Analytics

Tema düzenleyici

Beyoğlu Döner'in İnternet Hızı 160 Mbps

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
1000035936.webp

O sırada benim hız. 🥹

Hızım 24 zaten. Gayet iyi bence. Iyi diyin tamam mı? 🥹🤣

İnşallah vermez hocam diyeyim :D

Bu arada bir abimin şirketi var, bilişim üzerine. Ziyarete gittim ortalama ofis içerisinde 25 kişi var, fast bakayım dedim 900 mbps gösteriyor. Yuuhh abi bu nedir dediğimde, yine düşürmüşler diye sinirlendi direkt şirketi aradı.

Yine düşürmüşler nedir abi? Bu düşmüş hâli ise çıkmış hâli nedir :D

Yuh ulan. 900 alıp firmayı aramak nedir ya? O kalan 100'ü bana versinler barı.

Bilişim şirketleri Türkiye'de ilk 250 arasına girmiş :D altyapıları çok sağlam, kesinti asla olmaz/olamaz diyor.

Inanılmaz ya. Hadi orası şirket. Benim arkadaş da evinde 1000 kullanıyordu. Steam'den oyun indiriyordum falan kafayı yiyordum.

Yayın falan yapıyorsa bence gayet normal, aslında bakacak olursak oyun içinde çok doğal bir durum :) ben de oyunda kasmasını kesinlikle istemezdim

Yayın yapmıyordu ya. Normal bir grafikerdi herif. Lanet olası ahahahhahahha

İnternet hızı senin moralini bayağı bozuyor :D neyse şimdi arıyorum TTNET'i ve direkt hızımı 8 mbps düşürtüyorum ve bu gece (pardon sabah) rahat uyuyorsun :D

Ulan şimdi internet olsa da bir şey fayda etmeyecek. Ne adam akıllı bir bilgisayarım var, oyun oynayayım ya da 4k film indireyim. Ne de başka bir şey yapabilirim. Tamamen aç gözlülük ahahahahhaha.

Herhangi bir donma vs. yaşıyor musun? 2 yıl öncesine kadar 8 mbps ile yaşam sürdürmeye çalışıyordum. Modemim çok kötüydü, gelen hat çok berbattı. Modemi tp-link patlattım, bir de paketi yükselttim... miiisss

Internetle alakası yok hocam. Elimde pc yok. 2009 çıkışlı Asus N50VN var. Yani açma tuşuna basıp, mutfağa gidip sigara içiyorum, anca kendine geliyor ahahahahha

@Graveworm canın sıkılacak ama benimkie böyle çıkıyo

Ekran görüntüsü 2024-11-20 185657.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri