Ben böyle hız görmedim hocam, sakın bir yere çarpmayın![]()
İnşallah vermez hocam diyeyim
Bu arada bir abimin şirketi var, bilişim üzerine. Ziyarete gittim ortalama ofis içerisinde 25 kişi var, fast bakayım dedim 900 mbps gösteriyor. Yuuhh abi bu nedir dediğimde, yine düşürmüşler diye sinirlendi direkt şirketi aradı.
Yine düşürmüşler nedir abi? Bu düşmüş hâli ise çıkmış hâli nedir![]()
Bilişim şirketleri Türkiye'de ilk 250 arasına girmişaltyapıları çok sağlam, kesinti asla olmaz/olamaz diyor.
Yayın falan yapıyorsa bence gayet normal, aslında bakacak olursak oyun içinde çok doğal bir durumben de oyunda kasmasını kesinlikle istemezdim
İnternet hızı senin moralini bayağı bozuyorneyse şimdi arıyorum TTNET'i ve direkt hızımı 8 mbps düşürtüyorum ve bu gece (pardon sabah) rahat uyuyorsun
![]()
Olsun yine de fast'a girdiğin zaman o 100 mbps seni psikolojik olarak iyi edecek, şu an hangi oyunları oynayabiliyorsun?![]()
Herhangi bir donma vs. yaşıyor musun? 2 yıl öncesine kadar 8 mbps ile yaşam sürdürmeye çalışıyordum. Modemim çok kötüydü, gelen hat çok berbattı. Modemi tp-link patlattım, bir de paketi yükselttim... miiisss
Bilgisayara hak veriyorum, o da internet hızına ayak uyduruyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.