Web Analytics

Tema düzenleyici

Beyoğlu Döner'in İnternet Hızı 160 Mbps

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, çok tuhaf bir huyum vardır ve asla vazgeçemiyorum. Gittiğim kafe / restoran vb. yerler olsa direkt fast üzerinden internet hızlarına bakıyorum. Beni ilgilendiren bir durum var mı? Kesinlikle hayır, elbette yok.

Her neyse, bugün evde yemek yapmayayım dinlenme günüm ve biraz da kendimi şımartayım diye döner yedim. Aranızda "ya hocam dönerle insan kendini mi şımartır?" diyenler olacaktır ama diyete kısa mola verildiğinde cidden gözün düşüyor o dönere :) her neyse, adamların internet hızı 160 Mbps ve yaklaşık 10 çalışan bağlı; ayrıca televizyon, bilgisayar ve diğer müşterilerden de kullananlar oluyordur.

160 Mbps günümüz şartlarına göre bence güzel :)

beyoglu-doner-internet-hizi.webp

Konu sahibi
Benim evin internet hızı ortalama 80-100 arası ve altyapı yok diyebilirim. Direkt vdsl bana verdiği hız, şaşırtıcı ama neyse :)

Ben modemimden çok memnunum :)

Konu sahibi
Konu sahibi
Teşekkürler hocam. Allah senin de hızına zeval vermesin. Ahahahahhahaha
İnşallah vermez hocam diyeyim :D

Bu arada bir abimin şirketi var, bilişim üzerine. Ziyarete gittim ortalama ofis içerisinde 25 kişi var, fast bakayım dedim 900 mbps gösteriyor. Yuuhh abi bu nedir dediğimde, yine düşürmüşler diye sinirlendi direkt şirketi aradı.

Yine düşürmüşler nedir abi? Bu düşmüş hâli ise çıkmış hâli nedir :D

Konu sahibi
Bilişim şirketleri Türkiye'de ilk 250 arasına girmiş :D altyapıları çok sağlam, kesinti asla olmaz/olamaz diyor.

Konu sahibi
Inanılmaz ya. Hadi orası şirket. Benim arkadaş da evinde 1000 kullanıyordu. Steam'den oyun indiriyordum falan kafayı yiyordum.
Yayın falan yapıyorsa bence gayet normal, aslında bakacak olursak oyun içinde çok doğal bir durum :) ben de oyunda kasmasını kesinlikle istemezdim

Konu sahibi
Yayın yapmıyordu ya. Normal bir grafikerdi herif. Lanet olası ahahahhahahha
İnternet hızı senin moralini bayağı bozuyor :D neyse şimdi arıyorum TTNET'i ve direkt hızımı 8 mbps düşürtüyorum ve bu gece (pardon sabah) rahat uyuyorsun :D

Konu sahibi
Ulan şimdi internet olsa da bir şey fayda etmeyecek. Ne adam akıllı bir bilgisayarım var, oyun oynayayım ya da 4k film indireyim. Ne de başka bir şey yapabilirim. Tamamen aç gözlülük ahahahahhaha.
Olsun yine de fast'a girdiğin zaman o 100 mbps seni psikolojik olarak iyi edecek, şu an hangi oyunları oynayabiliyorsun? :D

Konu sahibi
Oyun oynayamıyorum hocam. Sadece film ve dizi.
Herhangi bir donma vs. yaşıyor musun? 2 yıl öncesine kadar 8 mbps ile yaşam sürdürmeye çalışıyordum. Modemim çok kötüydü, gelen hat çok berbattı. Modemi tp-link patlattım, bir de paketi yükselttim... miiisss

Konu sahibi
Internetle alakası yok hocam. Elimde pc yok. 2009 çıkışlı Asus N50VN var. Yani açma tuşuna basıp, mutfağa gidip sigara içiyorum, anca kendine geliyor ahahahahha
Bilgisayara hak veriyorum, o da internet hızına ayak uyduruyor :D

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri