Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Beşiktaş - Fenerbahçe İlk Yarı Sonucu

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Tevfik
Teknoloji Forum ailesi, ilk yarı sonucu berabere. Bakalım kim kazanacak bu derbiyi? Beşiktaşlıyım fakat çok fazla baskı yok gibi görüyorum maalesef.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Şu iki pozisyon dışında pek bir şey olmadı. 2 kez Maximen şut çekti o kadar.

Çok durgun ilerliyor sanki maçın berabere sonuçlanmasını istiyorlar, anlam veremedim.

Çok durgun ilerliyor sanki maçın berabere sonuçlanmasını istiyorlar, anlam veremedim.

Beşiktaş'ın öyle bir lüksü yok artık. Son dakikalarda Fener kontradan falan atar gibime geliyor böyle giderse.

Beşiktaş alır gibime geliyor.

Ve Beşiktaş aldı Macı.

Neyse, derbide 3 puan hayırlı olsun Beşiktaş'a :) @Graveworm sağlam galatasaraylıdır bu arada

Valla Beşiktaş'lılar kadar sevindim evde. Şimdi kesin yarın Galatasaray yenilir falan. Kafayı yerim ahahahhaahha

Valla Beşiktaş'lılar kadar sevindim evde. Şimdi kesin yarın Galatasaray yenilir falan. Kafayı yerim ahahahhaahha
Sivasın pek tadı yok, alırsınız bu maçı. Derbi ile ilgili net yorumum "klasik Türk futbolu" maalesef her 2 takımda yeterince performans sergilemedi ve bugün fenerbahçenin cidden şansızlığı üzerindeydi. Topların direkten dönmesi bizler için büyük avantaj idi.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri