Çok durgun ilerliyor sanki maçın berabere sonuçlanmasını istiyorlar, anlam veremedim.
Beşiktaş alır gibime geliyor.
Alıyor şu an 1-0 maç, işte ileri görüşlülük budurBeşiktaş alır gibime geliyor.
Galatasaraylıyım ama yine de bu maçta beşiktaşı destekliyorum.Alıyor şu an 1-0 maç, işte ileri görüşlülük budur
Galatasaraylı bir arkadaşımız daha var, kendisini severim iyi bir arkadaştırGalatasaraylıyım ama yine de bu maçta beşiktaşı destekliyorum.
GüzelGalatasaraylı bir arkadaşımız daha var, kendisini severim iyi bir arkadaştır
Sivasın pek tadı yok, alırsınız bu maçı. Derbi ile ilgili net yorumum "klasik Türk futbolu" maalesef her 2 takımda yeterince performans sergilemedi ve bugün fenerbahçenin cidden şansızlığı üzerindeydi. Topların direkten dönmesi bizler için büyük avantaj idi.Valla Beşiktaş'lılar kadar sevindim evde. Şimdi kesin yarın Galatasaray yenilir falan. Kafayı yerim ahahahhaahha
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.