Web Analytics

Tema düzenleyici

Bartın'da yoğun kar yağışı etkili oluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 309

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Günaydın sevgili Teknoloji Forum ailesi. Şu anda 3 senedir Bartın'dayım, böyle kar yağışı görmedim. En son 2016 yılında böyle yağmıştı ve arabalar falan gömülmüştü kara. Evde mahsur kalmıştık, anacığım evde ekmek falan yapmıştı o derece. :D Bu arada sizde durumlar nasıl sevgili Kayseri'li @Tevfik, Mersin'li Nisanur , Ankara'lı McFly ?

3 tane video bırakıyorum, evden çekileni ben çektim. Diğer ikisi haber kanallarından alınma.

Bizlerde de durumlar fena, bugün fotoğraf atarım konuya. Dün çok güzel yağıyordu ama bugün durmuş :)

Konu sahibi
Bizlerde de durumlar fena, bugün fotoğraf atarım konuya. Dün çok güzel yağıyordu ama bugün durmuş :)

Burada da bir yağıyor bir duruyor. Enteresan vallahi. Bakkala gitmem lazım aşırı üşeniyorum. :D

Burada da bir yağıyor bir duruyor. Enteresan vallahi. Bakkala gitmem lazım aşırı üşeniyorum. :D
Şimdi güzel kar yağmaya başladı. Cumhuriyet meydanından yazıyorum; saat kulesi, Atatürk ve Türk bayrağının o güzel görünümü♥️
IMG_9552.webp

Konu sahibi
Hey yavrum be manzaraya bak.

Konu sahibi
Bizim şu anda 4 gösteriyor gece -4 lere düşecek. :D

Hay maşallah! Bu ne kar böyle? Kar kış sevdiğimden değil de Ankara'ya da yağsa keşke. Ayazını çekmekten iliğimiz kemiğimiz dondu yahu! :D

Konu sahibi
Hay maşallah! Bu ne kar böyle? Kar kış sevdiğimden değil de Ankara'ya da yağsa keşke. Ayazını çekmekten iliğimiz kemiğimiz dondu yahu! :D

Nazarın değdi galiba. Şu postu attığımdan beri 1 damla yağmadı kar. 🤣

Konu sahibi
Konu sahibi
Bursa'da 2 saat yağıyor 2 saat duruyor, anlam veremedim. Durduğu sırada da eridiği için asla tutmuyor.

Burada da daha yağmadı. Büyük ihtimalle artık karla karışık yağmur şeklinde yağar.

Burada da yaylaya dağ tarafına kar yağmış. Mersin yine bildiğimiz gibi günlük güneşlik, yağmur bile yağmıyor 😂 Hafif bi dağlardan esen rüzgarın soğuğu var o kadar.
IMG_1065.webp

Konu sahibi
Burada da yaylaya dağ tarafına kar yağmış. Mersin yine bildiğimiz gibi günlük güneşlik, yağmur bile yağmıyor 😂 Hafif bi dağlardan esen rüzgarın soğuğu var o kadar.

Hiç benlik bir yer değil o zaman. 🤣

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri