Web Analytics

Tema düzenleyici

Bacasız oda için ısınmanın ucuz yolları var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 383
Hocam ısınma problemi cidden çok zor, en kısa zamanda halletmenizi dilerim. Benim arkadaşımın odasında bu linkte olan üründen var ve 30 dk çalıştığında odayı muhteşem derece ısıtıyor. Ve hiçbir zaman çekmiyor fişten, elektrik faturasınında oldukça ucuz geldiğini söylüyor. Bu tarz bir şey hiç denediniz mi?

Bu çok daha iyimiş hocam saatte 40 kuruş hiçbir şey, peki fiyatı ne kadar? Kullanıcı yorumları var mı?

Öyle bir seçenek varsa kesinlikle daha mantıklı hocam, gidin Dünya gözüyle görün. Test edin mutlaka ne kadar sürede ısıtıyor, ne kadar duruyor. Pazarlık atarken ürün orada çalışsın, çıkartmamaya özen göster hocam fişten çıkartmadan önce bir kontrol et ısısını ona göre al.

Bu arada ürünü alırsan detaylı olarak düşüncelerini yazar mısın? Fiyat performans ürünü ise ben de alabilirim ileride.

Tabii ki arkadaşım da farklı sektörde, araç yağ bakımı dükkanı var. Satışın da içinde.
Orada çalışan arkadaşlarım var dedi. Yarın inşallah seçeneklere bakacağım, senin dediklerini de dikkate alıp, inceleyeceğim. Bütün süreci ya da gerçekten vadettiği sıcaklıkları veriyor mu, ne kadar yakıyor gibi durumları, aksamı kaliteli mi gibi sonuçları buradan yazarım. Tabii ki konuya yazacak arkadaşlar olursa da yine bildiklerini benimle paylaşmalarını diliyorum.
Aman hocam gözünü seveyim pazarlığı unutma, yurtdışından eklenti vs. alıyorum pazarlık yapamıyorum çok tuhafıma gidiyor :D

Attilas son durum nedir hocam? Satın aldınız mı peteği?

Fiyat politikaları ve davranışları benim de hoşuma gitmedi. Esnaf adam güleryüzlü olmalı hocam, Kayseri'de yıllardır esnaflık yaptım ve müşteri her zaman el üstünde tutulur. Aksi hâlde işin devamı olmaz. Pelet soba umarım işini fazlasıyla görür hocam.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri