Web Analytics

Tema düzenleyici

Aranıza ben de yeni katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Niko Bellic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 541
Erkan hoş geldin sefalar getirdin, forum sitemizi beğenmen hoşuma gitti. Teşekkür ederim güzel yorumundan dolayı :) Bu arada grafikerlik okuyan kişiler neden bu kadar çok zorlanıyorlar, eTicaret müdürlüğü yaptığım dönemlerde yanımda çalışan arkadaşta devamlı söyleniyordu, canım çıktı okulu bitirene kadar diyordu :)

Bunun sebebi hocalar, beni yaşamdan soğuttular. Üniversiteye giden birine bir hoca kafayı taktıysa ona dünyayı zehir ediyor. Hoş gördüm :)
Çok şükür diyelim o zaman, okulu bitirip rahat nefes alıyorsundur umarım şu an?

Hoş geldin hocam. Merak etme çoğu kişi mezun olduğu işi yapamıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Besyo, tarih ve edebiyat mezunlarının %80'i polis oluyor mesela :D

Tasarım işlerini severim. İnşallah forumda güle oynaya keyifle kalırsınız. Hoşgeldiniz 👊
Merak ettim hocam hangi programları kullanıyorsun? Ben de adobe cs6 var ama çok nadir kullanırım, tüm işlerimi online hallediyorum artık.

Attilas ben de uzun zamandır adobe kullanmıyorum, daha önce söylemiştim. Canva cidden muhteşem bir hizmet, bir de muhteşem şeyler öneriyorlar. Bu arada canva premium yoksa bir bakıp ayarlayayım sana.

Ayrıca dostluğun ve arkadaşlığının sağlam olduğunu düşünüyorum, samimiyetin ve doğallığın çok içten hocam. Eksik olma🙏🏻

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri