Web Analytics

Tema düzenleyici

Ankara'da tutuklanan taksicileri, Türkiye Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner savundu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 224

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Yani bir gün geçmesin ki enteresan bir haber görmeyelim. Bu kez yine olay Ankara'da. Geçenlerde haberini yapmıştım, Ankara'da Martı Tag sürücüsünü tehdit ve darp eden taksiciler tutuklanmıştı. Tutuklanan taksicileri Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner böyle savundu;

Ne olmuştu?

Konu sahibi
Hayır heriflerin anlamadığı olay şu; karşındaki şizofreni olur olmaz sıkıntı o değil. Sıkıntı olan şey, taksicilerin "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçu"nu işliyor olması ve bunu da hiç bir şey yokmuş gibi savunmaları. Normal şartlar altında bu suçun cezası 1-5 yıl arası değişiyor. Bakalım ne olacak...

Konu sahibi
Daha yeni izledim videoları, neye güvenip de böyle insanları alı koyuyorlar. Gencecik çocuğu çekip kontak almalar falan. Atacaksın bir kaç yıl hapse bunu yapanları akıllansınlar.

TAKSİ şoförlerinin çoğu magandacıdır. Ellerinden ehliyetlerini alacaksın taksiyi bırak araba bile süremeyecekler.

Eskiden böyle değildi ya. 36 yaşındayım, lise zamanlarında falan taksiyle istediğim yere giderdim. Köprü geçerdim, kısa yol giderdim kimsenin sesi çıkmazdı. Ne olduysa bu yeni taksicilere oldu, kafayı yemişler resmen. Takmışlar "Türkiye'de bir tek biz sizi götürürüz sağa sola, öyle Martı'dır Uber'dir bize sökmez" diye öyle gidiyorlar. O yüzden hiç gelişemiyoruz.

Geçenlerde Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem Amerika'da Cybertruck falan denedi hikaye attı Instagram'da. O herif oralarda araştırma yapıyor, otonom sürüşler için Elon Musk ile görüşme yapıyor. Ama burada adamın ofisini taksicilerin tuttuğu avukatlar Martı Tag ofisini falan basıyor icra ekibiyle falan. Hakikaten şaka gibi bir milletiz.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri