2022 yılında Playground Games'teki Forza Horizon ekibinin eski üyeleri tarafından kurulan Maverick Games, ilk projesi üzerinde çalışıyordu ve nihayet resmi duyuru yapıldı. Amazon Games, Maverick Games'in ilk oyununu yayınlayacağını açıkladı. İşte oyunla ilgili detaylar:
Oyunun adı henüz belli değil, ancak Amazon Games, bunun hikaye odaklı, açık dünya bir sürüş oyunu olacağını belirtti. Yarış oyunu, PC, PS5 ve Xbox Series X|S platformlarında yayınlanacak. Çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.
Farklı Bir Yarış Oyunu Deneyimi
Maverick Games, 2022 yılında kuruldu ve Forza Horizon serisinde uzun yıllar çalışan birçok geliştiriciye ev sahipliği yapıyor. Bunlar arasında, Forza Horizon 5'in kreatif direktörü olan ve stüdyonun başkanlığını yapan Mike Brown da yer alıyor. Brown, duyuruyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 20 yıldır yarış oyunları yapıyorum ve bu topluluğu gerçekten iyi tanıyorum. Bu topluluğun sahip olduğu pek çok arzu ve motivasyonu hayata geçirmek için eşsiz bir fırsata sahip olduğumuzu düşünüyorum." dedi.Deneyimli Bir Ekip
Maverick Games'in şu anda 62 ekip üyesi var ve bunların çoğu Forza Horizon serisinin yanı sıra Sea of Thieves, Cyberpunk 2077, Call of Duty gibi büyük oyunlarda da çalışmış deneyimli isimler. Ayrıca, Amazon Games, yakın zamanda Romanya'da mevcut ve gelecekteki oyun serilerinin desteklenmesine yardımcı olacak yeni bir şirket içi geliştirme stüdyosunun açıldığını duyurdu.Yeni oyunla ilgili detayların önümüzdeki aylarda netleşmesi bekleniyor. Oyuncular, bu farklı ve heyecan verici yarış oyunu deneyimi için sabırsızlanıyor.