Web Analytics

Tema düzenleyici

Alan Adı Satın Alabileceğiniz Firmalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemalettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 699

kemalettin

TFC Üye
Tepki Skoru
121
1/3
Konu sahibi
  • Natro Natro, 0,99$'dan başlayan fiyatlarla 120’den fazla alan adını sorgulama imkanı sunuyor. Uygun fiyatlarla domain alma fırsatı sağlıyor.
  • İsimtescil Türkiye’nin en büyük domain-hosting firmalarından biri olan İsimtescil, standart hosting paketini aylık 3,15 $'a sunuyor. Ücretsiz firewall, 3 adet domain ve limitsiz trafik gibi özellikler içeriyor.
  • GoDaddy GoDaddy, geniş bir alan adı kayıt seçeneği sunarak aradığınız domaini bulmanıza yardımcı oluyor. Dünyanın en büyük alan adı kayıt kuruluşlarından biri.

Konu sahibi
Google Domains kapanmasaydı keşke diyorum bazen, ardından WordPress 1 (bir) yıllık uzatma hediye etti oraya daldık. Sonuç? Haddinden fazla yavaş, bildiğinden şaşmayacaksın. 2004 ya da 2005 yılında noktahost vardı Mehmet ağabeyin şirketi oradan almaya başlamıştım tüm alan adlarımı ve hostinglerimi.

Ardından askere gittim geldim Güzel Hosting'e denk geldim burası ile çalışmaya başladım. Domain ve yersağlayıcı çok önemli arkadaşlar, geçmiş dönemde ismi şu an aklıma gelmiyor ama 15 liraya .com dağıtıyor diye herkes binlerce alan adı almıştı, sonra ne mi oldu? Domainlerin üzerine yatıp vurgun yaptılar herkese, çok fazla kişi dava açmıştı. O yüzden sağlam ve bilinir şirketlerle çalışmak lazım.

Favorilerim:
  1. Turhost
  2. Güzel Hosting
Turhost cidden benimde favorim bu konu dışında ayrı konusu açılabilir :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri