Web Analytics

Tema düzenleyici

Aile hekimleri, neden 5 günlük iş bırakma eylemine girdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 205

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi aile hekimleri bugünden itibaren 5 gün boyunca iş bırakma eylemine başladı. İlk başta buna çoğu kişi anlam verememişti fakat bir aile hekimimiz olayı en küçük ayrıntısına kadar anlatmış. Bu şartlarda istifa etseler kimse "Neden istifa ettin?" Diye soramaz.

Hekimimize çok hak verdim, birde bu durumu savunan birinden de bir açıklama yapılırsa kafamda biraz daha netleştirebilirim bu yaptırımları.

Bu uygulama neden yapıldı? mesela.

Dışarıda insanların gördüğü "rahat rahat çalışıyorlar, daha ne istiyorlarsa" yorumu oluyor. Ve bunu ömrü boyunca okumaya adayan, dirsek çürüten insana ilkokul mezunu birinin söylemesi oluyor. Hiçbir insanı mezuniyeti ile yargılamam fakat burada vurguladığım şey aslında "kendini geliştirmemiş insanlara" yoksa amacım kategorize etmek değil.

Sizler anladınız beni.

Konu sahibi
Doktora gitmedim diye doktorun maaşından kesinti olacak. Veya adam hastaneye çok gidiyor yine doktorun maaşından kesinti ne güzel iş.

Hadi hepsini geçtim, ağrı kesici falan yazdırınca da maaşından kesilecekmiş. Abi aile hekimine zaten sen ben gitmiyor, genelde yaşlılar gidiyor. Yaşlıların çoğu da ağrı kesici yada mide ilacı yazdırıyor. Cidden enteresan ya. Bu kuralı veya yasayı kim neye göre çıkarttıysa açıklar umarım.

Hadi hepsini geçtim, ağrı kesici falan yazdırınca da maaşından kesilecekmiş. Abi aile hekimine zaten sen ben gitmiyor, genelde yaşlılar gidiyor. Yaşlıların çoğu da ağrı kesici yada mide ilacı yazdırıyor. Cidden enteresan ya. Bu kuralı veya yasayı kim neye göre çıkarttıysa açıklar umarım.
Sen X kullanıyorsun, yasayı çıkartanları rica ederek forum sitemize davet eder misin? Açıklama yapmaları hepimiz açısından iyi olur :)

Konu sahibi
Sen X kullanıyorsun, yasayı çıkartanları rica ederek forum sitemize davet eder misin? Açıklama yapmaları hepimiz açısından iyi olur :)

Yasayı çıkaran adam sence X'de takılıyor mudur? :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri