Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Aile hekimleri, neden 5 günlük iş bırakma eylemine girdi?

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi aile hekimleri bugünden itibaren 5 gün boyunca iş bırakma eylemine başladı. İlk başta buna çoğu kişi anlam verememişti fakat bir aile hekimimiz olayı en küçük ayrıntısına kadar anlatmış. Bu şartlarda istifa etseler kimse "Neden istifa ettin?" Diye soramaz.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hekimimize çok hak verdim, birde bu durumu savunan birinden de bir açıklama yapılırsa kafamda biraz daha netleştirebilirim bu yaptırımları.

Bu uygulama neden yapıldı? mesela.

Kesinlikle devletin yararına bir durum vardır ya. Yoksa böyle şeyler kovalamak mantıksız.

Dışarıda insanların gördüğü "rahat rahat çalışıyorlar, daha ne istiyorlarsa" yorumu oluyor. Ve bunu ömrü boyunca okumaya adayan, dirsek çürüten insana ilkokul mezunu birinin söylemesi oluyor. Hiçbir insanı mezuniyeti ile yargılamam fakat burada vurguladığım şey aslında "kendini geliştirmemiş insanlara" yoksa amacım kategorize etmek değil.

Sizler anladınız beni.

Sonuna kadar haklı bir grev aile hekimlerini bu konuda destekliyorum

Doktora gitmedim diye doktorun maaşından kesinti olacak. Veya adam hastaneye çok gidiyor yine doktorun maaşından kesinti ne güzel iş.

Doktora gitmedim diye doktorun maaşından kesinti olacak. Veya adam hastaneye çok gidiyor yine doktorun maaşından kesinti ne güzel iş.

Hadi hepsini geçtim, ağrı kesici falan yazdırınca da maaşından kesilecekmiş. Abi aile hekimine zaten sen ben gitmiyor, genelde yaşlılar gidiyor. Yaşlıların çoğu da ağrı kesici yada mide ilacı yazdırıyor. Cidden enteresan ya. Bu kuralı veya yasayı kim neye göre çıkarttıysa açıklar umarım.

Hadi hepsini geçtim, ağrı kesici falan yazdırınca da maaşından kesilecekmiş. Abi aile hekimine zaten sen ben gitmiyor, genelde yaşlılar gidiyor. Yaşlıların çoğu da ağrı kesici yada mide ilacı yazdırıyor. Cidden enteresan ya. Bu kuralı veya yasayı kim neye göre çıkarttıysa açıklar umarım.
Sen X kullanıyorsun, yasayı çıkartanları rica ederek forum sitemize davet eder misin? Açıklama yapmaları hepimiz açısından iyi olur :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri