Web Analytics

Tema düzenleyici

Adana’da 15 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Baba Cinayeti İtiraf Etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord Erenify
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 398
Abi bir insan kendi öz evladını neden öldürür ya? Bağımlıysa tedavi ettirirsin olur biter, öldürmek nedir?

Aynen öyle hocam. Bu toplum nereye gidiyor anlamış değilim...

Hani bir kaç ay önce kuleye çıkıp kafa *esen bir çocuk vardı. 2 gencecik kızı k*tletmişti. Ne oldu o olay? Bütün taraftar grupları, sanatçılar falan toplandı cart curt. Çocuk içeri girince unutuldu.

Bu da unutulur, bu ülkede neler unutulmadı ki.

Maalesef gençleri bitiren 2 illet var birisi uyu*şturucu diğeri ise ku*mar, keşke hiçbir gencimiz bulaşmasa. Tedavi ettirmek en mantıklısı. Youtube'da bir kanal var bağımsız yaşam derneği diye, arada videoları denk geliyor ve birçok bağımlı kurtuluyor yaşama geri dönüyor.

Yazık, çok yazık bir durum.

En kötü illet cehalet hocam...

Üzülerek katılıyorum, insan evladına kıyacak kadar neler yaşadı orasınıda öğrenmek gerekiyor. Haklılar demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Fakat neler yaşandı bu seviyeye geldi acaba?

İşte cehalet?

Vay efendim benim evladım u*uşturucu kullanıyor, elalem ne der? kafasındaki insanlar. Utançlarından, sağa sola bir açıklama yapamayacak kadar bilgi ve kelime dağarcığı olmadığı için en kolay yol olan şiddete yöneliyorlar.

Eskiden adana şaşırmıyor derdik artık genel olarak ülkemiz şaşırtmıyor maalesef

Hocam Adana'nın şaşırtmaması güneşe falan ateş ederlerdi. Onlara şaşırmazdık. Ama senin dediğin de doğru maalesef...

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri